Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zúžená vagina

Od: noname1 odpovědí: 16 změna:

Na poradnu chodím velmi často a tak vím, že je tu pár žen co by mi mohly napsat svou zkušenost, pokud ji teda mají. Omlouvám se, že píšu jako anonym, ale je to téma o kterém se běžně moc nemluví a trochu se i stydím.

Poslední pohlavní styk jsem měla asi před 7 lety. Pak jsem se rozvedla a na chlapy nějak neměla náladu. Mezitím jsem si prošla i přechodem. Před 3 lety jsem si našla přítele, ale styk se nám nepovedl. Byla jsem příliš stažená a nedokázala se uvolnit. Měla jsem z toho pak tak velký obavy, že jsem se s pánem raději rozešla. Loni na pravidelné prohlídce na gyndě měla i dr. problém použít zrcadla no a letos už musela vzít ty nejmenší co měla. Říkala mi, že se to sem tam nějaké ženě po přechodu a bez styku stává, že se pochva tak zúží je nemožné mít styk. Ptala jsem se zda se to někdy zlepší a říkala mi, že je to nepravděpodobné. Abych pravdu řekla, tak mi to ani nevadí, protože po přechodu jsem od pasu dolů nějaká mrtvá, ale vrtá mi to hlavou. Ríkám si, že ještě nejsem tak stará a co kdybych si ještě někdy někoho našla. Muže mám ráda, ale vím, že potřebují sex a toto u mne asi fungovat nebude a pochybuji, že by se mnou někdo chtěl být. Nemám se ve svým okolí koho zeptat. Bavila jsem se o tom jen s kolegyní z práce, které je přes 60, ale pořád vede aktivní sexuální život. Stalo se to taky některé z vás? A "fungujete" nebo ne?

Pokud se stydíte psát pod svým nickem stejně jako já, tak budu ráda i za anonymní odpovědi. Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Noname1, fakt přemýšlím, jestli nejste jedna má zákaznice. Před pár lety jsem jí dělal byt, občas se u ní zastavím na pokec a kafe. A přesně toto nedávno řešila. Našla si kamaráda, mladšího a pokus o sex byl fiasko. Na radu lékařky zkusila nějakou vaginální mast, další dva pokusy a kamarád to zabalil. Paní netušila, proč. Z našeho rozhovoru vyplynulo, že paní nesexovala asi dvacet let. Teď byla překvapená, že týpek po ní vyjel, divila se, že ji svléká a akt pojala poněkud pasívně. Pokud jsem pochopil, chovala se jako skoropanna. Zeptal jsem se na orál - Ne! To by se poblinkala. Anál? V žádném případě! Hemeroidy. Ruční práce? Nechápala, na co se ptám... Nedivím se, že to borec zabalil. Rada pro Vás? Sex není jen koitus, pro chlapa je atraktivní i spousta jiných variant. Takže i pokud nebudete úplně fungovat, nebojte se chlapa sbalit, nějak se domluvíte...;) Hodně štěstí přeji.

noname1
hodnocení

Vaše zákaznice nejsem ;) . No a k intimnostem se dokážu postavit velmi aktivně, i ten poslední nepodařenej styk byl zakončený ku spokojenosti pána. Asi si to budu muset spíš srovnat v hlavě, že "zásun" není nejdůležitější. Pokud by šlo jen o mě,tak bych se bez toho dokázala obejít úplně. Na druhou stranu si zas říkám, že by mne zajímalo jestli by ten oheň ze mne ještě dokázal někdo vykřesat. Nechám to zatím být, ono stejně není kde lovit chlapy, když je vám padesát. Ale díky za reakci *palec* .

liska5

Tohle nechápu. Paní v dotazu sdělí, že se stydí, že chce být v anonymitě, předpokládá diskrétnost. A jeden rádce tu do fóra vybalí, jak ji zná, a že ví, kde bydlí, jak se chová, s kým co měla, a že použila vaginální mast a jak je vlastně trapná...

I když nejspíš šlápl vedle a popsal jiný případ, stačil jen ten úplný závěr textu.

liska5
hodnocení

4x

Není to spíš suchost sliznic a s tím i bolestivost v důsledku nedostatku žens.hormonů? A i ta psychika asi. Možná pomůže nějaký lubrikační gel a delší předehra... I strava s estrogeny - sojové produkty, dýňová semena, E vit. nalačno. Z bylinek prospěje v čajích hluchavka bílá, měsíček lékařský, chaluha bublinatá,..

jirib
hodnocení

3x
Musíte více trénovat robertkem a taky mazat...to vám na gyndě neřekli?Kam to chodíte?
noname1
hodnocení

Když vám i lékař řekne, že to je nepravděpodobné, tak to tak asi je. Doktorka mne zná skoro 30 let, takže ví jak to tam vypadalo dřív a jaký je to tam teď. Řekla mi, že to chce chlapa co jej nemá tlustější než prst, protože víc se tam už prostě nevejde ani s lubrikantem.

punci
hodnocení

0x

Když budete postupně roztahovat,roztahovačem, nebo takovým tím balonkem, časem se to zlepší. Pochybuju, že by to byl nějaký extra neřešitelný problém, obecně je tendence spíš opačná.

id
hodnocení

0x

Kamarádka byla na jednoduché plastice, prý to nic nebylo a teprve jí prý sex začal chutnat. Poptejte se na gyndě.

noname1
hodnocení

No, situace je taková, jak už jsem psala výše, že mi momentálně sex vůbec nechybí, tak to třeba začnu řešit až na to přijde. S dr. jsme na téma plastiky nemluvily, protože ví jak to momentálně mám. Možná proto ji to nenapadlo. Děkuju.

pb®
hodnocení

0x
Ani doktorka nemusí vědět vše, byť je to její specializace. Nebo myslíte, že muž přešitý na ženu odejde z nemocnice a může souložit? Ne, musí si pravidelně vkládat do neovagíny (to se tomu říka?) irigátor a postupně zvětšovat průměr. Taky můžete použít gel s lidokainem, třeba Cathejel je zdravotnický znecitlivující gel určený na sliznice. No a v poslední řadě se můžete poohlédnout po muži po rakovině prostaty, ten už toho moc nenasouloží.
doplněno 18.02.22 07:37:

Dilatátory to jsou.

nov

Vibrátor není irigátor.

hodnocení

0x
Po takove pauze to normalni je, ja uz tez zadam gynekologa o detske zrcatko

hodnocení

0x

Je potřeba začít protahovat - od špagety po pet láhev

evee
hodnocení

0x

Mě je 19 let, 1 rok mám svého jediného sexuálního partnera, a ten spíš naznačuje, že by radši kdybych byla co nejužší...já tedy přemýšlím co je se mnou špatně, a nejradši bych si to s Vámi vyměnila :)

Nějaký anální styk zaměnovat za ten normální kvůli tomu rozhodně nehodlám.

Na to jsou různý polohy a taky se naučte stahovat poševní svaly. Jste mladá, to půjde.

pb®
Špatně není nic, nicméně nejsme všichni všude stejně velcí. Některá má nohu číslo 36 jiná 41, není důvod se domnívat, že vagínu máme všechny stejnou. Stejně s ním na věky asi nezůstanete, tak se časem poohlédnout po více vybaveném jedinci, který by zase s partnerkou s užší vagínou měl problém. Zkrátka partneři by k sobě měli pasovat. Vy můžete jen cvičit pánevní dno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]