Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adjustační ponožky

Od: babajaga® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

mám možnost si objednat adjustační ponožky pro zdravé nohy. Částka za pár však není zanedbatelná, 600-800 Kč. Zajímalo nby mě proto nejprve, zda někdo z vás tyto ponožky používá a jak je s nimi spokojen. Mám vbočený palec na pravé noze, myslím, že by to mohlo pomoci. Ale ráda bych předem nějaké recenze, abych nevyhodila peníze zbytečně. Děkuji - Jaga.

Adjustační ponožky
Adjustační ponožky #2

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Možná se pletu, ale mám z toho pocit, že je to ta metoda "víra tvá tě vyléčí". Ale zkušenost nemám a jsem sama zvědavá, co rádcové napíší.:)

hodnocení

3x

Jo, zázrak na úplně všechno, a za tu cenu opravdu zázrak. Jako mnoho jiných nesmylů, s nimiž se člověk setkává. V poslední době se množí, např. v 5+2 teď blesková záchrana kolen, bestseller na snížení hladiny cukru, v TV šperky s diamanty za pár desetikorun...na co všechno jsou lidé schopni neletět a na čem vše dokáží šmejdi pořádně vydělat. No, především na lidské blbosti! A když čtu Vaše příspěvky tady, tak Vy snad na něco takového tak snadno nenaletíte...

bel
hodnocení

3x

Také jsem na ně narazila, recenze kupodivu dobré, tak jsem je koupila na zkoušku na aliexpresu za pár kaček. Po pár dnech skončily na dně šuplíku *smich*

hodnocení

2x

Moje mladá je fyzioterapeut a já se jí ptala, co takovým palcem, že mě to bolí. Ona se zeptala paní primářky cca 45 let, která je na to fakt expert. Že se smutně usmála, vyzula dřeváky a povytáhla bílé nohavice. Mladá pravila, že je to co viděla, to je smutný příběh. *alene* Takže když ona s tím neumí udělat pořádek, tak kdo už?

pb®

Že lékaři neumí napravit cvičením pohybový aparát, je poměrně smutné, ale dost časté. Podívejte se na

video , třeba pomůže.

hodnocení

1x

Predrazena smejdovina, vyboceny palec rieste s ortopedom. Ziadne ponozky to z principu vyriesit nemozu.

hodnocení

1x

V žádném případě bych to nekupoval. Zdravý člověk nic takového nepotřebuje, nemocný potřebuje péči ortopéda.

floro*
hodnocení

1x
Pokud chcete napravit vboceny palec, musíte k tomu přistupovat komplexně. Koupit si adjustacni ponozky a pak se zpátky nazout do klasických bot, je k ničemu. Nohy ničí klasické boty, které táhnou prsty k sobě. Pokud s vbocenym palcem chcete pomoct, tak adjustacni ponožky jsou super, ale k tomu vyhodit boty a koupit si Barefoot boty. Na ty boty si vzpomínám. Ty jsou na halux naprosto nevhodné. A to by vás mělo trhnout, když se vám halux zvětšuje.

hodnocení

0x

Pokud je chcete vyzkoušet, tak radím koupit na aliexpressu. Tam koupíte ty stejný za cca 100. Taky jsem tam pár "rehabilitačních"pomůcek koupila. A ne jen rehabilitačních, ale i kosmetických. Měla jsem zálusk na jeden "přístrůjek". V Čr za 700,-, na ali za 80,- . Já si vždycky říkám, že zkusit se má vše. Třeba zrovna vám ty ponožky budou pomáhat.

Našla jsem vám i odkaz kde jsou fakt za pusu. 1Pair Pět prstů O/...

hodnocení

Děkuji, myslím, že máte všichni pravdu. Ta cena je příliš vysoká, nehledě na výsledek. Pro důchodce určitě.

Ono to bylo tak - děláme turistiku - ženské v důchod. věku. A jedna z nás to přinesla ukázat, že si to koupila. A znáte ženské, jakmile jedna něco ukáže, všechny jsme se hned pro to zapálily.;)

Tak jsem chtěla vědět, zda to k něčemu je. Bude to asi něco podobného, jako hubnoucí pilulky, tablety na potenci, vodička na růst vlasů a další zázraky. Za ty peníze si postupně koupím po kousku pěkného masa a bude to určitě lepší investice.

Za tu stovku z Ali bych to snad i vyzkoušela, ale i když jsem se už o to pokoušela, nemohu se tam dostat. Tak to nebudu pokoušet. Mějte se všichni fajn. Zdraví Jaga.

id
hodnocení

0x

A bandáž na palec již máte vyzkoušenou?

heureka.cz/...

hodnocení

Bandáž na palec jsem vyzkoušela, půjčila mi ji známá, abych to okoukla. Táhlo to, svíralo, nebylo to příjemné.

Chtělo by to skutečně asi operaci a srovnání. Slyšela jsem, že jde ale o velice bolestivý zákrok. Nevím.

Koupila jsem si před časem elegantní dámské černé nízké polobotky, spíš takový pánský typ, ale ke kalhotám velice pěkné. Pravá tlačila, ale myslela jsem si, že bota do šířky kapánek povolí. Ale ten halux se mi asi zvětšuje a pravou botu už neobuju vůbec.

Tak nevím, co mám dělat. Pan ortopéd je takový laxní člověk, moc nemluví, moc neporadí, mátožně kouká, nejraději je, když ho nikdo s ničím neobtěžuje. A za sestru má svou manželku, která snad byla sestrou Doroty Máchalové. Nebo možná Marfuši. Nebo obou. Hubu má jak meč. Ale u manžela jí všechno projde. Tak se nedivte, že se mi k této zdravotnické sestavě nechce.

S jarem jsem to chtěla nějak vyřešit, ale jak to vypadá, nevyřeším nic. Jinak mě to nebolí. Když nejsou jiné obtíže, než že si musím vybírat boty široké jako pro kachnu, mám se hrnout na operaci? *zmateny* Děkuji - Jaga.

asd1
hodnocení

0x

Pokud nepomůžou bandáže, cvičení, rehabko, tak dobrý ortoped a operace, jsou dva způsoby pokud chceš chodit tak ne jen "ufiknout to co čumí" ale předělat vybočení - srovnat ho.. Pojišťovna tu lepší verzi ale hradí jen do určitého věku..

Ano tohle je spíš jako prášky na hubnutí, když už zkusit tak z Alíka řádově levněji..

tabletka*
hodnocení

0x

Můj názor podložený zkušenostmi známých, co si to koupili je, že je to naprd. Na haluxy ze začátku a ne moc rozvinuté pomáhají výborně bandáže, tohle prý je spíš protivné.

hodnocení

0x

Tyto ponožky jsem si před časem koupila, mám také trochu vbočený palec. Sice mě palec nespravily, ale na druhou stranu myslím, že už se mi to ani nehorší. Koupě nelituji, protože v ponožkách je mi velmi dobře. Když mám náročný den, hodně toho nachodím nebo přijdu třeba z výletu, natáhnu si je a cítím okamžitou úlevu. Nohy si v nich hodně odpočinou. Někdy v nich i spávám. Prostě nohy je mají rády. A ta operace také není ideální. Kolegyně na ní před časem byla, zažila si moc bolesti a počase se jí to stejně začalo vracet. Říkala, že by na ni už nešla.

hodnocení

0x

Ale design a patent je made in USA... Tak to určitě bude fungovat... *haha*

hack*
hodnocení

0x

Četla jsem vaše komentáře a asi bych k tomu řekla, že pokud máte nepříjemného a laxního ortopeda, tak je dobré zkusit jiného. Navíc tyhle problémy ortopedi řeší stejně jen operací. Moje mamka byla před několika lety, kdy jí palec osekali, ten prst vedle nějak zmenšili, po operaci protrpěla několik týdnů jak pra.e a teď to má zase skoro zpátky. Najděte si fyzioterapeuta, který vám asi pomůže víc. Ponožky mám taky a taky jsem se kamarádkou nechala zlákat nákupem těch na Aliexpresu. No na to řeknu asi jen to, že s těma "drahýma" se to nedá srovnat, takže docela chápu, že někteří, co tady psali přede mnou, je maj v šuplíku. Pro mě to byla dobrá investice. Moje fyzio mi je doporučila, ale nemám palec v nějak hrozném stavu, cvičíme na plochou nohu, protože se mi zbortila klenba po porodech, taky jsem změnila boty. O těch ponožkách se nikde nepíše, že vám to palec vyléčí, je to jen pomůcka, takže společně s rehabilitací, kvalitními botami se ten palec nezhoršuje a plochá noha se zlepšuje, ale já na sobě makám. Stejně tak si můžete koupit meziprstní korektor za pár kaček, tady to je asi na zvážení, co komu vyhovuje.

islandan

tady máte vše pohromadě: baresoledgirl.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]