Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sestříhání vlasů pomocí culíku

Od: ann* odpovědí: 15 změna:

Chtěla bych po příteli sestříhat vlasy, mám dlouhé a husté do půli zad a přemýšleli jsme, že bychom zkusili tzv. "ponytail haircut" mysíte že je dobrý nápad vlasy sestříhat tímto způsobem? Má s tím někdo zkušenosti? Případně kam culík učesat, funguje to tak, že čím víš je culík, tím jsou vlasy více sestříhané?

doplněno 15.02.22 10:00:

Přikládám ještě foto vlasů cca půl roku staré

Sestříhání vlasů pomocí culíku

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dopředu na čelo. V době bez kadeřníků, sem ženě ostříhal vlasy a byla spokojená.

doplněno 15.02.22 10:09:

Ale koukám že váš přítel vojta7 se už ptal;)

poradte.cz/...

ann*
hodnocení

Nebudou sestříhané moc, když to bude vepředu? Chtěla bych je sestříhat jen trochu

Netuším koho myslíte, přítel by na poradnu nepsal a co koukám tak se tam řeší úplně něco jiného, nějaké stříhání mikáda

Záleží v jaké vzdálenosti od gumičky to střihnete, čím blíže ke gumce( u hlavy) tím více zkrácené.

Doporučuji dvě gumky a stříhat mezi něma

Ale každý se učí, doporučuji nejprve střihnout tak 5cm a pokud se povede a bude líbit, tak pokračovat.

ann*
hodnocení

Vzdálenost od gumičky ovlivňuje ale i celkovou délku vlasů, ne? To jak moc budou vlasy sestříhané ovlivňuje hlavně to, kam jsou vlasy vyčesané, nebo se pletu?

Ano, vzdálenost od gumičky ovlivňuje celkovou délku vlasů

Umístění gumky (čelo, temeno, vzadu) pak tvar.

hodnocení

1x

Tímto způsobem si vlasy sestříhávám, ale mám je dosti vlnité, takže sem tam zub nebo nerovnost se vytratí. Viděla jsem návod udělat čtyři culíky na vrchu hlavy, já udělala dva nad sebou, na rovných vlasech nemám zkušenost.

ann*
hodnocení

Ty mé také nejsou rovné, jsou relativně kudrnaté, na fotce jsou vyfoukané do rovna a stejně se ještě trochu kroutí, jak jste myslela dva nad sebou?

Viděla jsem na Pinterestu dva nad sebou, nebo čtyři.

annn
hodnocení

Nemáte prosím odkazy?

Napište do vyhledávače "pinterest stříhání vlasů" a všechno to tam je.

liska5
hodnocení

1x

Vnučka své vlasy prodala ve 14 letech nějakému speciálnímu kadeřnictví - vlásenkářství. Měla světlé rovné, nebarvené husté a kvalitní. Dostala pár tisíc s tím, že se dohodli na termínu a jak má mít vlasy ošetřené. Pak si je usřihli sami a ještě jí udělali moc pěkný účes z krátkých vlasů. Našla si je na netu, asi v Praze. Dnes má vlasy zase dlouhé...

Jo jo za kvalitní vlasy se hodně platí.

hodnocení

0x
Asi takto, také jsem si je v době zavřených kadeřnictví stříhala.

youtu.be/...
ann*
hodnocení

Děkuji, ale tohle se mi zdá strašné drasticky sestříhané, chtěla bych jen trochu, takže udělat culík stejně a jen sjet s gumičkou více dolů? Jak poznám o kolik to vzít?

Šmarjááá, tak to dejte na cca 5 cm. Potom sama uvidíte.
Tohle je návod, jak na to *bzum*

Není zač, rádo se stalo !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]