Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezájem o sex

Od: linda11 odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, mám takový problém s mým přítelem, poslední dobou vůbec nemá chuť na sex, ani on sám si o to neřekne, spis to udělá občas jen kvůli mě, abych mu nejspíš dala pokoj, ale každá žena má rada dobývání a snažení se o ni, jeho výmluvy jsou “jsem unavený” “nemám náladu” atd atd.. a mě to mrzí, nevíte čím to muže byt? Co udělat, aby tam přišla zase ta jiskra a on se snažil i sám, aniž bych ho musela skoro do toho nutit. Pritelovi je 23 a mě 24, tak ze si myslím, ze sil máme ještě až až, proto se divím, ze nemá ve svém věku náladu. Děkuji za odpovědi.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Komunikujte o tom s partnerem. Může mít nějaký zdravotní problém, stres, nebo za tím nezájmem může být i jiná žena. Řešte problém spolu.

olinl
hodnocení

4x
Pokud má náročnou práci, dělá dvanáct hodin denně, tak může být unavený, ale po dni odpočinku by to pro mladšího člověka problém být neměl. Začínat se "sexem" by měl v partnerském vztahu ten, kdo má na něj chuť, nemusí to být vždy chlap a ty v případě chuti jako žena můžeš udělat "sondu pohmatem"(tedy jsou i další možnosti jak vztyčit na delší dobu stožár, ale ne každý takovou sex. praktiku uznává) jestli by byl ze strany partnera zájem. Pokud zájem není, zjistit to nenásilně přímo od dotyčného, co se děje, jak píše rádce kapkanaděje..

hodnocení

2x

Proč si všichni myslíte, že všichni muži jsou posedlí sexem? Protože o tom stále mluví? Ani zdaleka nejsou takoví, na jaké si hrají.

hodnocení

1x

Odpověď máte ve svém vlastním textu. Píšete, že ženy jsou rády dobývány. To máte pravdu, ale muži zase rádi dobývají, a "loví", to mají dáno v genech. No a Vy jste změnila pravidla, a jste to Vy která dobývá, a to málokterého chlapa baví, protože ten "lovec" jste Vy, a jeho jste postavila do role té "lovené zvěře" (obrazně řečeno) a to ho nebaví. Tak se přestaňte nabízet a vydržte to nějakou dobu. Bude mu to divné a uvidíte, že se začne zajímat, co se to děje. ;)

a jestli se nezačně zajímat, tak má bud jinou ženskou, nebo je na chlapy nebo je nemocný.

Tohle potvrzuji, nejvíc mě rajcuje taková ta škádlivá hra na přiměřeně lehké odmítání a dobývání. Co je mi úplně proti srsti, je takové to filmové "Udělej mi to!" :-D Nebo aspoň ne často.
Jako nemáme to všichni stejně, ale co jsem se bavil s kamošama, tak většina to má podobně.
krtek6

tomkk: "slečno, zahrajeme si na znásilnění?...no, tak to teda určitě ne-ee!..hmm, dobře to začíná!"*smich*

endoras
hodnocení

1x
U mě je to často tím, že je to pořád stejný. To už se mi pak taky nechce. Zkuste doma místo pyžama mít nějaké sexy bodyčko, nebo spát nahá. Nebo proste jen v posteli zkuste něco nového. A taky, pokud na nej tlačíte, že se musíte udělat, nebo vyžadujete mazlení po, tak ho to třeba nebaví. Chlapi to mají rádi rychle za sebou a pak jít zase hrát hry.
krtek6

vono totiž chlap není pes co může celej život "žrát furt ty samý granule"*smich*;)

hodnocení

0x
Jak už bylo napsáno: musíte si promluvit. Příčiny můžou být zdravotní, jiná žena, jiný muž, únava z práce popř už ho nepřitahuješ.

hodnocení

0x

Já si myslím, že někteří mužové nejsou sexu příliš žádostiví. Ti, kteří jsou, těm nevadí dřina a ani stres a ani žádné nepříznivé okolnosti. Jestli ten váš temperament není, musíte se zamyslet, jestli vám to na dlouhý život s ním, bude vyhovovat.

Napadly mě asi 4 vtipy na udřené a vyčerpané chlapy, kteří se na sex těší, ale asi by to nebylo vhodné, napsat je. Snad jen závěr jednoho: ". . . a pak si sundám lyže a batoh."

pb®
hodnocení

0x
To nebude únavou. Jako sem tam se může stát, pokud by byl starý dá se to pochopit, ale 20leté mládě na vrcholu sil? Mám manžela, co opravdu těžce pracoval, vozil a skládal sudové pivo, denně natahal v rukou pár tun. A říkal, že na sex má sílu pořád, je to jiný druh námahy. Tak jako i když je člověk přejedený, něco malého sadkého se do něj stejně vejde. Vsadila bych se, že váš přítel ještě nepřišel s coming out, ještě si nepřiznal homosexualitu.

jp
hodnocení

0x

Je to jednoduché. Není to tak, že Váš přítel nemá zájem o sex, Váš přítel už nemá zájem o Vás. Předpokládám, že na kluky asi není , takže v tom bude jiná.

krtek6
hodnocení

0x

možná si to ani neuvědomuješ, ale třeba ho něčím nasíráš ani si to nepřipouštíš*nevi* ... oni někdy stačí, aby přišel chlap dom, ženská po něm hned začala štěkat nebo s něčím otravovat...a hned je po náladě:) a než aby se s ní hádal, tak jen mlčí a ignoruje ji, protože to je cesta nejmenšího zla;)

joudic*
hodnocení

0x
co to s tou mladou generaci je, me byste spis rikala dneska uz ne, nech taky ten hermankovy obklad chvili pusobit :-D

dam®
hodnocení

0x
třeba si víc přeje sám sebe a fantazii

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]