Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bananove placicky

Od: banan odpovědí: 4 změna:
recepty.cz/...
Je tohle dobry recept nebo se rozpadnou, kdyz tam neni mouka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Takové palačinky dělám, když mám přezrály banán. Rozmixuju banán s vajíčkem a přidám k tomu najemno mleté či rozmixované ovesné vločky. Těsto je křehčí, takže se s ním musí opatrně, ale výsledek stojí za to. Když se k takové palačince ještě přidá lesní ovoce, nemá to chybu. Fitnesáci dělají tuhle palačinku jen s bílkem, ale mně je líto vyhazovat žloutek.

Další recept mám na zapečení do trouby, zase rozmixovat banán se žloutkem, přidat umixované ovesné vločky (mohou být i jiné, třeba pohankové, pšeničné ne, to můžu rovnou použít mouku), dle chuti ořechy, sušené ovoce, z bílku ušlehat sníh, přimíchat těstu, nalít do zapékací misky (používám silikonovou formu) a dát zapéct do trouby a sladký zdravý zákusek je hotov.

seraphico*
hodnocení

1x
Recept jsem nezkoušel, ale autor receptu upozorňuje na složitější obrácení placičky z důvodu křehkého těsta. Jediným pojidlem je tam vajíčko, které samo o sobě může stačit. Recept tedy nemusí být nutně špatný. Zkuste ho a uvidíte.

liska5
hodnocení

0x

Tak tam dejte lžíci mouky, třeba špaldové, ať to líp drží... a třeba ještě kokos... Tyhle věci dělám bez receptů a kombinuji, experimentuji. Jedlé to bylo pokaždé a většinou nadstandartně.

hodnocení

0x

Nenadchlo nás to. Takový divný trhanec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]