Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
čekáme s ženou rodostnou událost tedy děťátko. Vše by bylo v pořádku, jen mě trápí jedna věc! Od doby přibližne 2 měsíce těhotenství mám dojem, že o mě žena přestala mít zájem což se týče fyzické přitažlivosti. Pokud k nějakému kontaktu dojde tak je to vedeno z mé strany a mě to připadá že je to na ní nátlak, který není z její strany vítán! Trápím se tím a zajímalo by mě jestli je to normální, že mě žena v těhotenství vnímá jinak než li před těhotenstvím! Měl někdo podobný problém? Jinak je náš vztah naprosto v pořádku!
Předem děkuji.
Je to nomální. Když se koukneš u Vás na sídlišti (třeba tam bydlíš) na feny, které jsou po kopulaci, taky si nepřipustí psa k sobě. Takhle to příroda zařídila, aby byl zřejmý otec.
Toto období je již lepší, žena není tolik vyčerpaná, ranní nevolnosti jsou pryč a bříško není ještě tak velké. Některé ženy jsou v tomto období více sexuálně aktivní a jejich sexuální prožitky jsou daleko intenzivnější. Stává se, že ženy
Dobrý den,myslím,že je to naprosto normální,když jsem byla těhotná,tak to u nás vypadalo podobně jako teď u vás. Žena prochází tolika změnami,že sex je to poslední na co má chuť. Já jsem taky vždy jen spadla do postele a hned spala,protože ženy v těhotenství nabýrají kila která neměli,bolí je zada a prsa a v žádné z těchto věcí člověk nenejde náladu na nějakou romantiku...Ale nebojte,přejde to až se tělo srovná s těhotenstvím a všechno bude jako dřív
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.