Nejste přihlášen/a.
Nejde pouze o povrchové ošetření vlasů, ale také záleží, co dodáváte svému tělu formou potravy. Šampon a balzám mi pomohl zn. Tresemmé.
Většina prostředků se oplachuje. Podívejte se a hledejte bezoplachovou péči. Např. každá firma má, Reper Total, dvě tekutiny, musí se protřepat, neoplachuijí se. Vlasy po nich nejsou suché, ani zmaštěné. Mám ráda firmu Gliss Kur, konkrétně ten zlatý repair na obrázku vpravo. Když potřebuji, aby vlasy držely. ještě před fénem oříšek tužící pěny.
Chce to stravu s dostatkem minerálů. Ořechy, zelenina, ryby, cereálie.
Případně je dodat třeba v kapslích typu: Maxi vita Krásné vlasy, nehty a pleť Forte.
Jinak výborný je sprej na vlasy po umytí ALCINA Pflege-Lotion. To je výživa, není to mastné.
Dobrý je Hair repair cream s dávkovačem z LIDLU, hlavně na suché lámavé vlasy a konečky. Měli s více oleji, vybrala jsem si avocádový.
Dobrý den, velice vřele doporučuji produkty značky Revalid revalid.cz/...
Nebudu zde rozepisovat, koukněte na jejich stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.