Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zdrave vlasy

Od: deniska odpovědí: 11 změna:
Ahoj! Poradite mi prosim, co vam konkretne za produkty pomohlo na suche , ponicene vlasy bez lesku? Nekdo tvrdi, ze je nejlepsi pouzivat jen prirodni kosmetiku, ale zase naopak ctu ze treba schwarzkopf ma skvele produkty primo na poskozene vlasy, mate zkusenost? Dekuji, krasny den!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ahoj.
Jenom pro zamyšlení...
Podívej se na nějaký film pro pamětníky.
Ženy měly nádherné, husté a zdravé vlasy.
Existovaly tehdy takové šampony jako dnes?
NE.
Používaly především kopřivové a březové odvary.
A hlavně, zdravou stravu *palec*
tabletka*

herečky, ne běžná populace. A mimochodm, všechny kouřily, popíjely a flámovaly.

hodnocení

1x

Nejde pouze o povrchové ošetření vlasů, ale také záleží, co dodáváte svému tělu formou potravy. Šampon a balzám mi pomohl zn. Tresemmé.

hodnocení

1x

Většina prostředků se oplachuje. Podívejte se a hledejte bezoplachovou péči. Např. každá firma má, Reper Total, dvě tekutiny, musí se protřepat, neoplachuijí se. Vlasy po nich nejsou suché, ani zmaštěné. Mám ráda firmu Gliss Kur, konkrétně ten zlatý repair na obrázku vpravo. Když potřebuji, aby vlasy držely. ještě před fénem oříšek tužící pěny.

2022
hodnocení

0x

Je pozoruhodné, že pokud jde o psa, automaticky jsou otázky typu čím krmit pro dobrou srst, zatímco u vlastních vlasů jsou dotazy na chemii. Psovi doporučovali vejce.

deniska
hodnocení

Mne je jasne, ze velka cast je i spravna zivotosprava Ale i spravny sampon ma nejaky ucinek, proto se na nej ptam:)

ja*
hodnocení

0x

Já používám kofeinový šampón. Hodně mi pomáhá.

liska5
hodnocení

0x

Chce to stravu s dostatkem minerálů. Ořechy, zelenina, ryby, cereálie.

Případně je dodat třeba v kapslích typu: Maxi vita Krásné vlasy, nehty a pleť Forte.

Jinak výborný je sprej na vlasy po umytí ALCINA Pflege-Lotion. To je výživa, není to mastné.

Dobrý je Hair repair cream s dávkovačem z LIDLU, hlavně na suché lámavé vlasy a konečky. Měli s více oleji, vybrala jsem si avocádový.

hodnocení

0x

Já teď používám Master herb balzám na poškozené vlasy a ten je top.

hodnocení

0x

Dobrý den, velice vřele doporučuji produkty značky Revalid revalid.cz/...

Nebudu zde rozepisovat, koukněte na jejich stránky.

hodnocení

0x
Zkusit metodu Nopoo, tedy bezšamponovou. Velké množství informací a zkušeností je na FB pod názvem Nopoo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]