Nejste přihlášen/a.
Sušenou bych spíš použila na ovocné čaje. K sušeným jableč. slupkám, kouskům skořice a podobně. Tady bych aroniové kuličky podrtila, roztloukla...
Jestli se dá ve vodě nabobtnat, aby se postupovalo, jako u čerstvé, to pochybuji. Možná podrcenou vyvařit.
Dělám likér z čerstvé, že ji prosypu cukrem a nechám i více dní a pak ji přejdu varem a vylisuji. /Nebo sleju šťávu z aroniového kompotu./ Doleju silnou filtrovanou kávou a rumem. Vše podle chuti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.