Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kafe s máslem

Od: mull odpovědí: 6 změna:
Dobry den, na internetu je ted nejaky novy trend-kava s maslem. V cem je to tak zdrave, nekde pisou, ze i dobre na hubnuti...? Mne to uprimne prijde jako strasny nesmysl, to si tam radsi dam slehacku... Navic uz tak jsou to zbytecne prazdne kalorie, ktere pochybuji, ze chut kavi nejak zmeni.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chef
hodnocení

5x

Doporučuji se vyprdnout na máslo a použít rum. Výsledek bude zcela neochvějně chuťově i zdravotně lepší.

hodnocení

5x
Nezdravé je sedět u ksichbooku a pročítat takovéhle nesmysly.
Ráno si namažte máslo na chleba a do kávy si přidejte podstivé mléko.
Vypada to blbe, ale pjse se o tom, nicméně odvahu na to nemam

hodnocení

1x

Jsem se musela podívat oč jde a dočetla se, že "Přišel s ní David Asprey a jeho společnost pro zdravý životní styl ze Silicon Walley..." Pijte kávu s másl/... - už to je důvod ji nepít *smich2*

S máslem jedině hriate *zdravi*

joudic*
hodnocení

0x
to neni trend, tohle przneni jsem videl davno uz jako dite

hodnocení

0x

Tohle jsem viděl u Keto diety, kde je potřeba nahradit sacharidy tukem. Když jsem měl tuku málo a dietu jsem zkoušel, tak jsem si do kávy dával kokosové mléko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]