Dobry den, muzu si ovesnou kasi vecer uvarit, dat si ji do krabicky a rano snist? Nemam totiz na vareni rano moc cas a overnigtoats (namocene vlocky s mlekem a trochou jogurtu pres noc a rano uz se daji rovnou jist) mi moc nechutnaji. Da se uvarit tedy vecer predem a rano ohrat nebo to neni moc dobre?
Proč tak složitě? Když použijete jemné vločky, připravíte si směs, tak ráno je stačí jen zalít svařenou vodou a za pět minut už jíte. Já dávám např vločky, sušené švestky(pokrájím), skořici, slunečnici, kokosové sušené mléko, trošku kakaa, špetičku soli. Samozřejmě možno kombinovat recept dle chuti jednotlivého soudruha. Je to rozhodně zdravější, než ty předražené éčkové směsi z obchodu...
Dobré je a noc namočit vločky, nabobtnané se rychleji ráno na snídani uvaří. Do toho trochu sušeného ovoce a přes noc namočené mandle či ořechy, skořici, med.
A nebo si rovnou kaši uvařit, vložit do krabiček na několik dní a jíst někde v práci nebo na výletě zastudena. To si takhle dělám i s pohankou a jáhlema.
ba naopak, vločky když necháte "nabobnat" ať už bílkovou či jinou tekutinou, zlepšíte si potom stravitelnost, protože dojde k lepšímu štěpení slož.sacharidů. Doporučuji vločky s rostliným mlékem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.