Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je dárková karta Penny?

Od: babajaga® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dostala jsem k Vánocům dárkovou kartu do Penny. Při velkém nákupu jsem ji vzala s sebou, uplatnila celou částku a zbytek doplatila hotově. Pokladní jsem řekla, aby kartu vyhodila do koše, když už je prázdná.

Ta mi ale začala velice vehementně vysvětlovat, ať kartu nevyhazuji, prý si ji mohu nechat kdykoliv opakovaně znovu dobít. Což nechápu. Proč ji dobíjet? Platím pokaždé buď platební kartou nebo hotově: K čemu má toto sloužit? Jako dárek to bylo dobré, budiž, hezčí, než 250 Kč v obálce. Ale nechápu, proč bych měla dneska opakovaně kartu dobít, zítra jít do Penny a tam to zase utratit. Připadá mi to jen přehazování peněz z hromádky na hromádku a další zbytečná karta v peněžence.

Využíváte tuto dobíjecí kartu? Pokud ano, tak k čemu? Nevidím opravdu žádné výhody, proč ji stále dokola dobíjet. Jaga.

K čemu je dárková karta Penny?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

2x
Zase ji můžeš někomu dát...

Jasně, nejlépe tomu, kdo jídal Vám :-D.

hodnocení

To máte pravdu kluci, kdoví, zda mi s tím úmyslem už nebyla věnována. *smich*Jaga.

tomaso
Lidi si bezne navzájem dávají třeba na narozeniny vzajemne penize, tak co by ne penny kartu...

hodnocení

1x

Jen pro zajímavost. Také jsem podobné karty dostala, ale do Lidlu. Šla jsem s jednou utrácet ještě v době, kdy byli vnoučci u mě doma. Jeden si ji, už vypotřebovanou, přál mít. Prodavačka ji ale hned hodila do koše a nechtěla mi ji vrátit. Ukecala jsem ji :).

hodnocení

Bimbam, mám podobnou zkušenost, loni jsem dárkovou kartu do Lidlu měla také. Když jsem ji postupně vyčerpala, při poslední platbě se mě pokladní zeptala, když už tam nic není, zda to může vyhodit. Řekla jsem, že ano. Myslela jsem si, že v Penny to bude probíhat stejně. Proto mě překvapilo, že se karta může opakovaně nabíjet a zase utrácet. Připadá mi to ale víc než zbytečné. Buď platím hotově, nebo platební kartou, kterou mohu použít takřka všude. A nemusím s sebou tahat další, která lze navíc využít jen v Penny. K čemu by mi to bylo? Jaga.

tabletka*

Nabila bych ji dvěma stovkami a dala vnoučeti k svátku...třeba.

farm
hodnocení

0x

Na tom je podstatné jen to "... jít do Penny"... Lákají kudy chodí. Odmítám všechny "karty" a chodím všude, neboť všude je něco: Buď levnějšího nebo dobřejšího. Dotaz "Máte naši kartičku?" od pokladní mi lezl naprosto na nervy, zdá se že s tím přestali. Zajímá je jiná vaše "kartička". A nacionále, případně, pro doručování reklamy. To je buissnisse, prosím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]