Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít psychickou podporu nouzi - sebevražda?

Od: ponydaysi® odpovědí: 27 změna:

Dobrý den, moc prosím o radu prosím, kde by mi mohl kdo pomci od sebevraždy je mi 19 let a je mi vemli zle z mého života. Nemám nic . Žádnou oporu v nikom a jsem na vše sama a každy den mi strašně moc lidí ubližuje. Každy den je mi strašně zle z mého , života a skoro každy den se chci zabít. Vsichni to ví a berou to uz normalne. Nechci k psychologům atp. K nikomu kdo si píše záznamy a pak mi ještě více ničí nervy místo pomoci . Jsem na tom psychicky spatne ani nevim jak se co pise. Omlovam se snad se to da pochopit a pomuze mi nekdo alespon trochu tady, Kam bych tedy mohla zavolat nepsat online , anonymně nebo i kdyby to nebyla agentura ale nejaky jedinec . proste nevim co mam delat je mi opravdu spatne moc?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

noalo
hodnocení

7x

Zdravím: krizova-pomoc.cz/...

linkabezpeci.cz/...

modralinka.cz/...

https://ipcko.sk/ (nelekejte se toho .sk, pracuje tam krom Slováků i několik Čechů)

bohnice.cz/... - Linka první psychické pomoci 116 123

linkapsychickepomoci.cz/...

Moc vám držím palce, ať je lépe. Nezůstaňte sama.

hodnocení

Děkuju Vám moc jste zlatá . Strašně moc díky. *srdce*

jm
hodnocení

6x
hodnocení

Moc Vám děkujuuu *srdce*

kejli
hodnocení

5x
Nechcete si s někým "jen" popovídat? Mohla bych vás vyslechnout.
hodnocení

Chtěla bych si o tom s někým popovídat, nebo napsat. Myslím , že by to pomohlo, ale zase nechci na nikoho nabalovat své problémy, pak mě to třeba mrzí. Jste moc hodná. Moc děkuji. *srdce*

barborka
hodnocení

5x

Dobrý den, doporučuji si stánout aplikaci nepanikař, mně moc pomohla. Jsou zde vypsané všechny kontakty, pokud je to akutní, zkuste zavolat na linku bezpečí (tel. číslo: 116111), tato služba je nonstop. Také jsem měla stejné myšlenky, že už mě v životě nic hezkého nečeká, že se cítím osaměle, nepochopeně, nemám v nikom oporu... ale věřte, že alespoň jeden člověk vás má na rád a chyběla byste mu. Že existují i hezké chvíle ikdyž to teď vůbec nevypadá a okolo je jenom černo. Je to jenom dočasné. A existuje řešení a můžete se z toho dostat. Posílám sílu, ať to co nejdříve přejde! :) B.

hodnocení

Já vím , že to tak má dost lidí. Stáhla jsem si tu aplikaci a dělám si t vlastní poznámky , co mi dělalo dříve radost. Děkuju moc *srdce*

hodnocení

5x

No, já bych to raději nezlehčovala. Není pravda, že kdo mluví o sebevraždě, že to nikdy neudělá, je to takové volání o pomoc a mnohdy to ten člověk nakonec udělá. Radím tazatelce, ať skutečně zavolá na některou tu linku, jak radí rádci nade mnou. Nejhorší je, když je člověk na všechno sám, ale zjišťuji, že na ty nejhorší věci je člověk vždycky sám. Nikdo druhý to za vás neodžije. Ale určitě někam zavolejte.

liska5

*palec*Přesně tak. Ironie a zlehčování není na místě. Víme houbeles.

Kéž jsme ji nasměrovali a zvolila tu správnou linku.

hodnocení

Děkuji moc *srdce* . Zavolala jsem jen na chvíli.

hodnocení

4x
Ahoj,krizova linka ano,ale pokud mate tyhle stavy delší dobu,bez odborné pomoci to nepůjde. Dá se sehnat psycholog na pojišťovnu, tudíž neplacený. Za psychiatra se také nic neplatí. Nebojte se tuto pomoc využít,se zlomenou nohou taky nebudete skákat a amatérsky ji rozhybavat. Vše se dá řešit jinak,než sebevraždou.
hodnocení

Děkuju. Já vím, že to asi možná budu muset stejně řešit s odborníky. Žiji v Karlovarském kraji a už jsem dříve, (když mi nebylo tolik zle psychicky, ale fyzicky) u pár odborníků z donucení prababičky a lékařů byla, ale v tu dobu mi moc nepomohli. Třeba to bude lepší a nebo i seženu někoho kdo mi pomůže *srdce*

id
hodnocení

4x

Když nás bolí zuby,chodíme k zubaři. Když nás trápí duše, chodíme k psychologovi či psychiatrovi. Proč to neděláte vy? Proč se chcete odlišovat od odstatních? S bolavými zuby také nebudete žádat cizí lidi o pomoc.

hodnocení

Já vím. Jen mám trochu strach i ztoho, že to sem teď píši. Ale nevím jestli můžu ještě někomu důvěřovat. Protože třeba narazím na někoho, kdo toho bude mít také hodně složitého v životě a pak mi bude chvíli lépe, ale pak se mi to vrátí...

hodnocení

3x

Myslím, že holčička si jenom potřebovala postěžovat, poplakat si tady, a to je všechno. Jen takové předvádění se, a už se sem vůbec nevrátila. Na nabídku pomoci ze včerejška ve 22.55 vůbec nereagovala. Přeji vám, ponydaisy, krásné dny, už je asi líp a to je prima! *slunce*

hodnocení

No je mi trochu lépe. Díky Všem, co mi odpověděli.*srdce*
Alespoň vím, že sice né v mém okolí , ale někde ve světě jsou lidi, kteří ještě jsou hodný a pomáhají druhým. Děkuju.

orion*
hodnocení

2x

Běhá mi mráz po zádech z vašeho dotazu. To nemáte nějakého příbuzného, se kterým byste si mohla popovídat?

hodnocení

Omlouvám se a děkuji za optání.
Mám jen babičku (nemocná-alzheimer) se kterou si povídám, ale je to těžké a tátu (nemáme dobrý vztah).
A ještě ze vzdálených příbuzných mám tetu na Ukrajině .
To je vše co vím.

hodnocení

2x

Kde bydlíte? Myslím, v kterém městě. Zapomeňte na sebevražedné myšlenky, bude líp. Třeba hned, jak se vyspíte.Život ještě můžete mít krásný a radostný a máte ještě dost času, aby bylo líp. Pokud budete chtít, seznámím vás s dívkou, která na tom byla stejně jako vy nyní, a všechno se jí změnilo. Určitě si s vámi ráda popovídá a třeba získáte novou kamarádku.Napište mi na adresu ajka5@volny.cz a tak si můžeme popovídat jen samy dvě a ne tady veřejně. Hlavně si uvědomte, že vždycky může být líp! Dnes nemáte nic, píšete, ale už zítra můžete být šťastná! Pěkný večer, dobrou noc a krásný nový den! A hlavně klid! Ajka.

hodnocení

Děkuji *srdce*
Jsem z KV.

gals
hodnocení

0x
V 19? to ještě ani nevis, o čem ten život je prosímtě..
Kdyby si to opravdu chtěla udělat, tak to udelas. Evidentně chceš být jen středem pozornosti.. poradím ti, jdi do prace, porid si vlastní byt, auto. Jakmile to udelas, myslet na takove hovadiny jako je sebevražda, opravdu nebudeš mít čas
hodnocení

Kdyby jste byla z mé školy, tak bych na odpověď neměla sílu. Teď se sice třesu, ale odpovim. Myslím že je každý jiný. Nechci být středem pozornosti. Proto jsem sama na vše a přátele nemám. Jelikož to mám odjakživa tak že , jenom něco sama buduju a nestíhám odhánět ty co mi podkopávají. O auto jsem přišla nedávno o rodinu taky a z práce jsem odešla . Bojím se i vyjít ven s tím jak vypadám.

jenda22
hodnocení

0x

Vaše labilita nelze prakticky vyléčit. Pouze hospitalizace se silnou dávkou léků. Prostě máte takový program v hlavě a jak ho změnit nikdo neumí. Nikdo.

Kdyby jste četla příběhy např. lidí v době po Únoru 1948, kdy rodiny vyhnali komunisti v noci z jejich domů, odvezli je do pohraničí do domů bez střech, bez prostředků, jen co si vzali do ruky, tak takové hlouposti nikdy nenapíšete.

liska5

Kdybyste aspoň nebral naději.

hodnocení

Četla jsem
tabletka*

Jendo, tohle jste nemusel. A ani neměl, zaprvé plácáte o věcech, o kterých nic nevíte, zadruhé nemáte pravdu a zatřetí je to velmi necitlivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]