Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vyhnout

Od: marcipanka1905 odpovědí: 5 změna:
Přítel mě jednou napadl za celý 3 roky ,přijela policie a následně ospod.Stalo se to jen jednou ,ale před rokem byl agresivní a zničil dveře od bytové jednotky a přijela policie skrze něj.Muzou mi skrz tohle odebrat dítě? Mám strašný strach a chce se mi skrz to brečet

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Každá rozumná žena se snaží vybrat si co nejlepšího partnera. Bude to přece jednou táta jejich dětí, nemůže to tedy být nějaký vagabund, který kolem sebe tluče jako splašený vůl. Vy jste si dobře nevybrala. Strašný strach a chtít se Vám brečet - to mělo fungovat už tehdy, když jste s tím hrubiánem lezla do postele. Snad si nemyslíte, že on se změní?

Vracet zpátky se to nedá. Proto buď:

1/ sebrat dítě, najít si vlastní podnájem a odejít od něj. Případně i k rodičům, pokud by byli ochotni Vám pomoci.

2/ vystěhovat toho chlapa pryč, vyměnit zámek, požádat o pomoc případně policii, pokud by pán dělal virvál.

Co myslíte, že z Vašeho dítěte vyroste, když bude vyrůstat jen v násilí, fackách, hádkách? Bude to vidět kolem sebe, mít jako vzor, že to tak má být. Proto opravdu od něj pryč. Už včera bylo pozdě. Jaga.

Dítě by opravdu mohlo být odebráno. Nevytváříte mu s druhem vhodné prostředí pro jeho zdravý rozvoj. A to je důvod.

hodnocení

4x

Pokud se něco takového stalo jen jednou, neodeberou Vám k vůli tomu dítě. Spíše Vaši domácnost budou kontrolovat a sledovat jestli není ubližováno dítěti pokud se objeví nějaký problém opakovaně (stačí podnět na OSPOD třeba od nějakého souseda atd.)

orion*
hodnocení

2x

Příteli důrazně vysvětlit, že máte dítě a nelze problémy řešit rozštípáním dveří. Pokud si to nevzme k srdci, nezbyde než rozchod, protože agresivní partner v rodině s dítětem, to opravdu může ospod vyhodnotit jako problém.

hodnocení

2x

Dítě by vám sebrat neměli, ale pokud ho máte ráda /to dítě/, tak ho snad nenecháte vyrůstat s násilníkem. Jsou azylové domy pro matky s dětmi, nebo si někde vemte podnájem. Na co ještě čekáte?

hodnocení

0x

Odpověď si můžete dát sama...máte radši dítě a sebe, nebo přítele? Takže, pro koho se radši rozhodnete? To už je na vás!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]