Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik váží sáček uvařené rýže?

Od: rice odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nevíte někdo prosím, kolik gramů váží sáček uvařené rýže? Na obalu je psaná hmotnost v suchém stavu, ale nemám váhu a nevím, kolik to tak může vážit po uvaření :) Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud sáček před vařením váží 100 gramů, váha rýže se po uvaření zvýší 2,5x, tj. na 250 gramů.

stobklub.cz/...

:)

hodnocení

2x
Podle množství přidané vody.

hodnocení

0x

Kdyby dotaz byl o dvě hodiny dříve, mohl jsem to zvážit...takže příště... Jen na okraj, proč váha uvařené rýže?

"...proč váha uvařené rýže? "

Protože při některých dietách se uvádí váha jednotlivých surovin v hotovém stavu.

Myslel jsem si to , ale přece...jsem se zeptal...tak už to vím, proč...

joudic*
hodnocení

0x
muzete vazit jak chcete, ale ryze neni nejvhodnejsi do diety, ikdyz si to mnoho lidi mysli

Asi jak do které diety. Přítelkyně má rýži (mimo jiného) v poměrně přísné dietě přímo předepsanou dietologem. Že by si to ten dietolog jen myslel *zmateny*?

makk
hodnocení

0x

Rýže nabere na váze vařením asi na dvojnásobek (700g rýže po uvaření váží 1500g a je to 10 porcí).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]