Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu být těhotná?

Od: aneta03 odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám menší dotaz.

1.1. 2022 jsem měla nechráněný sex, s tím, že se kluk neudělal do mně, dodělávala jsem ho pak ještě pusou. Každopádně tím, že to byl sex bez kondomu mám trochu strach, menstruaci jsem sice dostala 8.1. , kdy jsem ji i očekávala. Byla stejná jako vždy. Každopádně jsem se na jednom webu dočetla, že některé ženy krvácí i v raném stádiu těhotnetsví, takže mám trochu strach, zda nejsem tento případ. Další menstruaci bych měla mít 1.2., takže dost uvažuji zda si po skončení udělat těhotenský test a nebo jen zbytečně přemýšlím nad něčím co není možné.

Děkuji za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

dodělala sem ho p... No hlavne aby si dodělala základku. :)

mate59
hodnocení

2x

Menzes byl 8.1.,takže riziko otěhotnění je 0.

Tak to je trochu silné tvrzení, ale můžeme říct, že je to velmi nepravděpodobné.
liska5

Menses byly..., tak s největší pravděpodobností těhotná nebudete.

tabletka*
hodnocení

0x

Udělejte si těhotenský test a test na covid. Jedno určitě vyjde.

Vy ste si asi něco džogla,že píšete takovy hlóposti :-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]