Zdravím, jako malé mi rodiče nechali propíchnout uši na náušnice. Teď jsem teenager a dírky nechci. Neví někdo, jak se jich účinně, navždy a bez nutnosti zákroku zbavit? Hledala jsem na netu i v angličtině a všude radí chirurgický zákrok nebo omývání si dírek mýdlem, což dělám a nepomáhá to. Náušnice jsem naposledy měla před měsíci. Předtím jsem je neměla více než půl roku. Dírky se přesto nechtějí uzavřír. Má někdo nějaké tipy? Předem děkuji.
Ahoj. NE, dírky samy nezarostou. Buď ráda, že je máš. Až projdeš pubertou, dojdeš k názoru, že náušnice jsou krásné. Je to šperk, který by měl zdobit každou ženu
Obávám se, že právě tady bude ten problém, že tazatelka se minimálně nyní jako žena příliš "neidentifikuje". Chcez zřejmě vypadat co nejméně jako žena.
majat
Bohužel nezarostou. Ale za co být ráda? Já jsem náušnice přestala nosit cca ve věku jako tazatalka a k názoru, že jsou krásné, jsem tedy zatím nedošla, je mi už pár let po 30... A rozhodně nesouhlasím s tím, že by měly zdobit každou ženu. Ať zdobí ty, co o to stojí. Jediné, k čemu je fajn dojít, že i když se to zmrzačení uší už nikdy nespraví, tak jsou důležitější věci - tedy za předpokladu, že jsou aspoň nastřelené správně a nezpůsobují třeba migrény.
Ti rodiče! To je banda! Vždycky se dá na ně svézt nějaký komplex, pocit méněcennosti soustředěný do takové blbostě, jako jsou dírky v uších. Máš nějakou podobu, nějak mluvíš, máš mimiku, máš všelijaké projevy gesty, nějak voníš, nějak se chováš. Ale to všechno se nepočítá? Jen je potřeba se soustředit na milimetrové dírky v uších? Nebuď blázen!
Nevěřte jim, nezarostou. Pokud jsou zhojené, nemají k tomu důvod. Nenosila jsem náušnice víc jak 10 let a dírky nezarostly. Stáhly se, ale nezarostly. Teď zas náušnice nosím. Jediná šance, jak by mohly zarůst, je kůži v místě zase poškodit, aby přirostla k sobě. Ale i tak bude viditelná jizva.
jm
To je jako s Panenskou blánou. Když ji necháte dostatečně dlouho na pokoji...
wamp - No já nevím , ale nedávno jsem viděl v televizi pořad, kde se manželé div neporvali kvůli tomu, že otec 3 leté dcery nechtěl matce dovolit, aby jí nechala píchnout uši. Že prý nějakým průzkumem zjistil, že dnešní mládež už náušnice nosit nechce.
Já proti náušnicím nic nemám, dokonce od svých 45 let taky jednu nosím .
Dírky se dají chirurgicky bezbolestně zašít esthe-laser.cz/... (Ale nedostali by mně tam ani heverem.) Doporučuji udržovací tečky pro horší časy kimgold.sk/... až tvář nebude zdobit mládí.
tabletka*
Běžné dírky po jemných náušnicích se zašít nedají a předpokládám, že tazatelce rodiče nedali do uší tunely.
koupit kvalitni vrtak do zeleza, tipnu 1 a projet obe diry, tim se vysoustruzi kuze pryc a zhoji se to do sebe, a misto direk tam budete mit opak, vystouple jizvy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.