Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Říct mu že jsem panna?

Od: citronka* odpovědí: 11 změna:

Je mi dvacet a mám první vážný vztah. Poznala jsem nějaké kluky, ale nikdy z toho nic nebylo... Až teď mám opravdu nádherný vztah. Jelikož mi dřív za to žádný kluk nestál, nespala jsem s nikým a nevím, zda to současnému partnerovi říct...? Netuším, jak na to může muž reagovat... Nevím, jestli jsem staromodní, ale nemohla bych spát s někým jenom proto, že jsem to nedělala, až u něj vím, že to chci... Co vy na to?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michma*
hodnocení

2x

Ahoj. Já byla panna do 19 a jsem ráda, že jsem si udržela to nejcennější pro toho pravého:) Sice mi to hodně lidí neveřilo, naopak se o mě drbalo, že jsem ku..., to byla ale jen žárlivost... Když přišel ten pravý, já mu řekla, že jsem panna a on si mě o to víc cenil! Přes pomluvy sám poznal, co je pravda a my jsme spolu dodnes (skoro 5 let) a máme spolu krásnou holčičku! Takže říct či neříct? V tomto případě určitě říct! Není to nic, za co by ses měla stydět, ale naopak být na to hrdá a věř mi, že Tvůj přítel bude taky!

jitulinecka

Souhlasím s Michnou ...o panenství jsem přišla v 18 a můj přítel (nyní už manžel) byl za to taky rád, že nejsem jak on říká ..."veselá v rozkroku" ...taky si myslim, že bys měla být na to hrdá, každý (každá) jsme osobnost, originál ...tak proč se řídit podle toho co dělají ostatní ...myslím,si že spát s klukem v 15 není hrdinství, ba naopak ...

citronka*
hodnocení

Děkuju mockrát za komentáře, už se těším, až mu to povím. Dodali jste mi odvahu :)

borax*

Držím palce! Dejte pak vědět jak to dopadlo...;)

hodnocení

1x

Jsme ješitní a proto se většina chlapů zaraduje, když ta jeho vyvolená je panna. Ničeho se nebojte a řekněte mu to třeba slovy. Víš ale, pro mě to bude poprvé. Bohužel jsou i tací, ale ti se asi moc do trvalejšího vztahu nehodí, co utečou a to jen proto, že si chtějí užít už se zkušenou milenkou. Vy se určitě obávat nemusíte.

dedkoid*
hodnocení

0x

Úplně normálně, bude rád. Chlapi rádi pole "neorané". Jen se podívejte třeba na diskuze na internetu. Kolikrát je tam "první"? :)

citronka*
hodnocení

Prvně jsem si říkala, že to radši zatajím, není to tím, že se za to stydím, ale v dnešní době být ve dvaceti panna... Ale díky vám začínám přemýšlet, že mu to povím, třeba bude vážně rád:)

Si pište a buďte ráda, že jste si to cenné nechala třeba pro toho pravého. Nevím co to je za mýtus, ale děvčata spěchají a většinou jenom proto, aby se vyrovnaly vrstevnicím. Nevím kam tolik třeba v 15ti letech spěchají, ale taková je doba.

citronka*
hodnocení

Doufám, že je to ten pravý.. S jiným jsem po tom netoužila a taky si myslím, že není kam spěchat, ale v dnešní době si přijdu už jako rarita:)) Tak právě proto jsem měla obavy, jestli by se spíš nedivil, co jsem zač:))

To neřešte a počkejte si na reakci. Podle toho poznáte jak to všechno mezi váma je.

guli*
hodnocení

0x

Ahoj,alespoň uvidí že nejsi žádná rajda *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]