Nejste přihlášen/a.
Je mi dvacet a mám první vážný vztah. Poznala jsem nějaké kluky, ale nikdy z toho nic nebylo... Až teď mám opravdu nádherný vztah. Jelikož mi dřív za to žádný kluk nestál, nespala jsem s nikým a nevím, zda to současnému partnerovi říct...? Netuším, jak na to může muž reagovat... Nevím, jestli jsem staromodní, ale nemohla bych spát s někým jenom proto, že jsem to nedělala, až u něj vím, že to chci... Co vy na to?
Ahoj. Já byla panna do 19 a jsem ráda, že jsem si udržela to nejcennější pro toho pravého Sice mi to hodně lidí neveřilo, naopak se o mě drbalo, že jsem ku..., to byla ale jen žárlivost... Když přišel ten pravý, já mu řekla, že jsem panna a on si mě o to víc cenil! Přes pomluvy sám poznal, co je pravda a my jsme spolu dodnes (skoro 5 let) a máme spolu krásnou holčičku! Takže říct či neříct? V tomto případě určitě říct! Není to nic, za co by ses měla stydět, ale naopak být na to hrdá a věř mi, že Tvůj přítel bude taky!
Souhlasím s Michnou ...o panenství jsem přišla v 18 a můj přítel (nyní už manžel) byl za to taky rád, že nejsem jak on říká ..."veselá v rozkroku" ...taky si myslim, že bys měla být na to hrdá, každý (každá) jsme osobnost, originál ...tak proč se řídit podle toho co dělají ostatní ...myslím,si že spát s klukem v 15 není hrdinství, ba naopak ...
Jsme ješitní a proto se většina chlapů zaraduje, když ta jeho vyvolená je panna. Ničeho se nebojte a řekněte mu to třeba slovy. Víš ale, pro mě to bude poprvé. Bohužel jsou i tací, ale ti se asi moc do trvalejšího vztahu nehodí, co utečou a to jen proto, že si chtějí užít už se zkušenou milenkou. Vy se určitě obávat nemusíte.
Prvně jsem si říkala, že to radši zatajím, není to tím, že se za to stydím, ale v dnešní době být ve dvaceti panna... Ale díky vám začínám přemýšlet, že mu to povím, třeba bude vážně rád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.