Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokace Whats App v telefonu

Od: kid* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Mám v plánu koupit svému synovi k 10. narozeninám nový, jeho první dotykový telefon.

Bohužel, mám velmi špatné zkušenosti s aplikací What’s App, a přeji si, aby jí neměl ve svém telefonu.

Je nějaká možnost, jak udělat, aby ji sí nemohl do telefonu stáhnout? Nějaká blokace?

Věřím, že sám od sebe si ji nestáhne, ale kdyby jej kamarádi nutili. Nechci aby se před nimi musel vymlouvat : máma prostě nechce.

Jiné komunitní aplikace tak populární nejsou, aby je musel mít. Ale s touhle mám prostě velmi negativní zkušenosti.

Děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak omezit dětem stahování aplikací?

Naštěstí už nyní existuje celkem jednoduchá cesta, jak omezit dětem stahování aplikací z oficiálního repozitáře, tedy z Obchodu Play.

Jak tedy na to?

Otevřete na telefonu Obchod Play.

Otevřete postranní nabídku, do které se dostanete tlačítkem se třemi čárkami.

Jděte do sekce Nastavení.

Otevřete položku Rodičovská kontrola.

Aktivujte přepínač u první položky Rodičovská kontrola je vypnutá.

Zadejte a potvrďte PIN k obsahu. Bude sloužit k tomu, aby se váš potomek nedostal do tohoto nastavení bez jeho znalosti.

Nyní vás bude zajímat sekce Aplikace a hry, kde máte na výběr z několika možností. Výchozí volba je Povolit vše, dále jsou možnosti odstupňované dle hodnocení PEGI (vysvětlíme níže).

Zvolte požadovaný stupeň hodnocení a potvrďte ho tlačítkem Uložit.

Kromě toho lze v sekci Hudba omezit hudbu, kterou poskytovatelé obsahu označili jako explicitní.

svetandroida.cz/...

minsk
hodnocení

0x

Zaujaly mě zrovna včera tyto rady. Možná i Vám pomohou, jak ošetřit ten účet.

----------------

Podívejte se na bod č. 13.

I to by mohlo být řešení. Ale je to samozřejmě k diskuzi, nejsem odborník.

electropiknik.cz/...

kid*
To není řešení. Je možné odstranit účet a následně vytvořit hned nový...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]