Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk ze třídy na mě furt mluví. Proč?

Od: barcakurucova odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer,ve třídě mám spolužáka a ten se se mnou tenhle rok začal nějak bavit.Furt na mě kouká a když mě vidí tak se mě furt ptá jak se mám.Dokonce když odcházíme ze školy tak mi otevře dveře a čeká než vyjdu.
Strašně ráda bych věděla co to znamená.
DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Snaží se být galantní a upoutat pozornost. Nejspíš se mu líbíš tak to dává najevo tímto způsobem.

doplněno 19.01.22 10:28:

Buď k němu milá a usmívej se na něj. Oplácej mu jeho zájem.

barcakurucova
hodnocení

Dobrý večer děkuji moc za odpověď a chtěla bych se zeptat co mám dělat když se mě líbí ale strašně se stydím mu to říct. Omlouvám se že píšu tak pozdě v noci.

Stud je sviňa pitomá. Musíš si opakovat "nestyď se nebo toho budeš strašně litovat"

rajskyprotlak
hodnocení

2x

Kolik ti je, Barčo, že se musíš ptát na poradně? :-D Tak se HO zkus zeptat. Možná na tebe kouká, protože si chce kousnout z tvé svačiny, nebo by rád opsal úlohu, nebo si chce od tebe něco půjčit. To jsi přece četla, viděla ve filmu a tak, že kluci si holek všímají hlavně ze zištných důvodů. :)

barcakurucova
hodnocení

Dobrý večer je mi 13 a ptám se protože jsem si nebyla jistá. A už jsem se ho několikrát ptala a on mi řekl že se na mě nekouká. Ale děkuji za odpověď.

hodnocení

1x

Snaží se Tě klofnout :-D.

Ale pokud se na to musíš ptát, tak asi zbytečně :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]