Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se začít bavit s někým cizím?

Od: km odpovědí: 3 změna:
Prosím vás pomozte mi někdo.. Ve škole (jsem na SŠ ve 2) vídám kluka, který se mi moc líbí, jako fakt moc, ale netuším jak ho oslovit, na co se zeptat nebo prostě jak s ním navázat konverzaci. Bojím se, že se se mnou nebude chtít bavit, nebo se mu nebudu líbit. Nechci se s ním seznamovat přez soc sítě, vím že je to v této době normální, ale jako furt mi to přijde trochu na hlavu. Tak prosím, poraďte mi jak se začít bavit s někým, s kým se vůbec neznám (třeba témata, nebo příležitosti kdy)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Oslovuj, jako by to byl někdo obyčejný, na kterém Ti nezáleží. To si na tu chvíli vsugeruj a ptej se. Třeba jestli tu ve třídě neviděl černou vestu, žes ji tam nechala... // Ty, ahoj, promiň, nevíš kam mi utekla tělocvikářka, nešla tudy? Já ji naháním a ona mi zdrhá...// Ahoj, prosím tě, co to je za učitelku ta Nováková? Má nás mít na supl. // U jídelny...Má to smysl, je to jedlý? - Vtipné poznámky vítány. // Ty, prosím tě, to už zvonilo, že tu nikdo není? // Ahoj, prosím tě, kde je sever? Mám odnést kytku na severní okno, že nesnáší přímé slunko...Atd, atd...

...Pak už budeš mít důvod se při dalším setkání usmát nebo pozdravit ho. S neúspěchem se ale musí počítat. On má třeba vyhlídnutou jinou studentku a myslí si na ni. Kamarádstvím pro začátek nic nezkazíš. A s humorem! Zatímco vybalit na něj, že o něj moc stojíš, tak on couvne a začne se Ti vyhýbat. To tak prostě chodí, že se zabouchneme a ten druhý nic. Protrpíme si nějakou dobu a čas nám zas někdy nahraje někoho dalšího.

Přes sociální sítě mi to taky připadá blbý..Tam nevidíš reakci, výraz ve tváři, úsměv, nic...

mai
hodnocení

2x
Když ho vidas ty, tak vida určitě i on tebe. Takže kdyby on měl zájem, už by si to vycítila, už by tě oslovil první on. Třeba si mu ty do oka nepadla a líbit se mu může jiná.
liska5

Tak to je fakt, to člověk vycítí, takový ten delší pohled...A kdyby ho hodně zaujala, tak si holka všimne, že on se podezdřele často vyskytuje nablízku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]