Nejste přihlášen/a.
Oslovuj, jako by to byl někdo obyčejný, na kterém Ti nezáleží. To si na tu chvíli vsugeruj a ptej se. Třeba jestli tu ve třídě neviděl černou vestu, žes ji tam nechala... // Ty, ahoj, promiň, nevíš kam mi utekla tělocvikářka, nešla tudy? Já ji naháním a ona mi zdrhá...// Ahoj, prosím tě, co to je za učitelku ta Nováková? Má nás mít na supl. // U jídelny...Má to smysl, je to jedlý? - Vtipné poznámky vítány. // Ty, prosím tě, to už zvonilo, že tu nikdo není? // Ahoj, prosím tě, kde je sever? Mám odnést kytku na severní okno, že nesnáší přímé slunko...Atd, atd...
...Pak už budeš mít důvod se při dalším setkání usmát nebo pozdravit ho. S neúspěchem se ale musí počítat. On má třeba vyhlídnutou jinou studentku a myslí si na ni. Kamarádstvím pro začátek nic nezkazíš. A s humorem! Zatímco vybalit na něj, že o něj moc stojíš, tak on couvne a začne se Ti vyhýbat. To tak prostě chodí, že se zabouchneme a ten druhý nic. Protrpíme si nějakou dobu a čas nám zas někdy nahraje někoho dalšího.
Přes sociální sítě mi to taky připadá blbý..Tam nevidíš reakci, výraz ve tváři, úsměv, nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.