Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inspirace na dort

Od: muu odpovědí: 7 změna:
Dobry den, mate nejake obrazky dortu s ovocem a cokoladou. Chci udelat obycejny korpus s kremem, na to cerstve maliny, boruvky a jahody a k tomu treba nejake pralinky nebo kinder cokoladky, ale moc si nedokazu predstavit, jestli to bude dobre vypadat. Na internetu jsem takovych moc nenasla...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Obrázků na inspiraci vyjede dost. Určitě neuděláte nějaký úplně samý, jak někde uvidíte na obrázku, to musíte sama. V podstatě nemáte co zkazit, hezké to bude už jen rozmanitou volbou ovoce.

hodnocení

1x

Já bych tedy do dortu necpal hotové výrobky jako pralinky nebo dokonce kinderčokoládu, která je z bůh ví zčeho.

Raději bych volil recept na harlekýn a čerstvé ovoce k tomu. Třeba pár malin.

hodnocení

1x
Je to snadné a rychlé. Pokud možno,nepokoušejte se vytvořit úplně stejný dort,jako na obrázku. Spíše zapojte fantazii a cit, co kam s čím.
Inspirace na dort
liska5

Místo těch laciných čokolád raději nahoru položit menší svěží žlutozelený bezpeckový hrozen.

wella
hodnocení

0x

čerstvé borůvky, maliny a jahody v zimě? To asi nebudou z čr. Už jsem jednou zaslech nějaké lidi, co si stěžovali, že na jaře nemohou sehnat v obchoďáku české brambory*smich* Dort moc kombinujete, buď ovove nebo čokoláda.

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Tady je jich několik: magazin.recepty.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]