Nejste přihlášen/a.
Dva mesice se snazim hubnout mam dole zatim 5 kilo,vazim se jednou tydne.Pred hubnutim zadna aktivita,Ted jsem zacala chodit,vzdy kdyz mam volno v praci coz jsou 3 dny v tydnu tak chodim 7 km rychlou chuzi.Vaha pomalu klesala.Ted jsem mela tyden dovolene takze jsem to vyuzila a chodila jsem kazdy den.Vcera jsem si zkousela kalhoty co me,uz dlouho nebyli a jaka radost,kalhoty me jsou a jeste volne.Tak jsem se tesila na dnesni vazeni.Bohuzel jsem zklamana vaha ukazala o kilo vice nez pred tydnem.Uz nevim co pro to mam vic udelat,aby vaha vice klesla.Poradte prosim
Stačí vydržet. Začla jsi se hýbat = rostou svaly, tuk ubývá ale svaly jsou těžší. Svaly neporostou furt, takže potom už přibývat nebudou, ale tuk bude mizet pořád - pokud bude příjem pořád menší než výdej. Až budeš trénovanější, můžeš přidat na zátěži a půjde to rychleji, budeš moct víc jíst atd.
Když k chůzi přidáš hůlky, tak je výdej energie o dost větší a posílíš i horní půlku těla... Ideál na hubnutí jsou běžky a polodenní až celodenní výlety, k tomu aspoň jednou týdně plavání všechny styly ca hodinu/ naplavat 2 km (až se trochu rozplaveš..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.