Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzené koleno

Od: cabrio® odpovědí: 7 změna:
V Globusu jsem koupil uzené koleno bez kostí. Je zavařene ve folii. Musím koleno ještě vařit než ho dám opéci?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Tak takové bych povařila a k tomu hořčici, křen a čerstvej chleba... Nebo bramborovou kaši.

Vody né moc a lehce ji osolit, ať se chuť nevymáčí. Už bych ho nepekla, protože by mi mohlo v troubě ztvrdnout a vysušit se.

hodnocení

4x

Já mám odzkoušené: Do papiňáku trochu vody, na to pařák na ohřívání knedlíků a na to už uvařené, ale studené uzené. 20 minut hodně slabě posyčet a pak je to paráda. Nevyluhuje se to jako bve vodě. *palec* A když do té vody dáte ještě cibuli a stroužek čeneku, bude to dokonalé.

hodnocení

1x

Ještě ho dejte vařit, aby se pěkně rozpadalo.
Potom bývá jako mandle *mnam*

zaseja

Myslíš tak tvrdý? Mandle mi nepřipadají zrovna měkké

max*
Mandle musis vecer namocit do vody, rano oloupat a uvidis, jak si pochutnas.
10.01.22 10:43
Prdlouši *smich2* *haha*

hodnocení

0x

Není to nutné. Na obalu je jistě uvedeno, že výrobek je tepelně zpracován.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]