Nejste přihlášen/a.
Já jsem vždycky uspěla s tyčkami z lístkového těsta. To jsem rozválela na tvar obdélníku, na výšku asi 3-4mm, potřela rozšlehaným vejcem, posypala strouhaným sýrem výraznější chuti, kmínem, lehce paprikou nebo grilov kořením, přitlačila rukou to strouhané na tu placku a pak nakrájela na asi 20 cm dlouhé pásky asi 3 cm široké. Pak jsem každý stáčela do vrtule, až to sýrové bylo vevnitř tyčky. Trošku toho opadalo, ale tyček jsem udělala hodně z několika těst těst. Z toho opadaného a odkrojků jsem si uhnětla pár sušenek pro sebe. No a tyčky dala upéct ve vyhřáté troubě celkem rychle do zlatova. Sladké nosil každý a po Vánocích ani už nebyla ta chuť, tak slané tyčky přišly vhod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.