Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Poradí mi někdo prosím, jaké kupované hranolky jsou vhodnější do horkovzdušné fritézy? Ty do trouby nebo ty do friťáku? Díky.
A já bych řekl takovou jednu věc... Trochu zalaborujte... I stejná značka hranolek neznamená že jsou úplně stejné, zřejmě záleží taky od koho výrobce brambory vykoupí... A třeba i obyčejné hranolky co nejsou určeny do horkovzdušné trouby jsou v té troubě výborné... Spíš záleží opravdu na štěstí co a kde koupíte...
Tak podobně jde poradit na prakticky jakýkoliv dotaz zde, ale třeba po vás půjdou správci jako po mně a dostanete pokárání
A co se týče hranolků, podle mne jsou lepší ty do trouby, nejlepší pak je udělat si je sám z brambor. Ale ne vždy je na to čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.