Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké hranolky do horkovzdušné fritézy?

Od: edenboy* odpovědí: 13 změna:

Zdravím. Poradí mi někdo prosím, jaké kupované hranolky jsou vhodnější do horkovzdušné fritézy? Ty do trouby nebo ty do friťáku? Díky.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A já bych řekl takovou jednu věc... Trochu zalaborujte... I stejná značka hranolek neznamená že jsou úplně stejné, zřejmě záleží taky od koho výrobce brambory vykoupí... A třeba i obyčejné hranolky co nejsou určeny do horkovzdušné trouby jsou v té troubě výborné... Spíš záleží opravdu na štěstí co a kde koupíte...

spu
hodnocení

0x

Tak ono je to napsáno na balení. Stačí si to přečíst.

tabletka*

Tak podobně jde poradit na prakticky jakýkoliv dotaz zde, ale třeba po vás půjdou správci jako po mně a dostanete pokárání :)

A co se týče hranolků, podle mne jsou lepší ty do trouby, nejlepší pak je udělat si je sám z brambor. Ale ne vždy je na to čas.

id

@spu - můžete prozradit značku hranolek, kde je psáno, že jsou do horkovzdušné fritézy? Buď jsou do trouby nebo do fritézy, třeba 3 l oleje. V horkovzdušné fritéze se dělají hranolky na lžíčce oleje. Nemáte v těch názvech guláš?

joudic*
id, v horkovzdusne se delaji nasucho bez oleje a vzhledem k teplote 200C, to ani nemusi byt hranolky do trouby, ale klasicke, jen trvaji o par minut dele. Samozrejme nejlepsi jsou do trouby, viz znacka a druh, co jsem psal nize, zatim nej. Oboje delam na plnou palbu 200C.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

vzdycky kupujem ty o kterych vime ze jsou dobre a chutnaji nam, jestli do trouby nebo do fritaku je naprosto fuk

hodnocení

0x
Ja do horkovzduchu davam bud z lidlu nebo ty z globusu davam 10-15 minut dle toho jak mam zrovna chut aby byly vypečenejší a chutná mi
olly
Též doporučím ty z Lidlu. Jsou dobré i jiné, ale zbytečně drahé. 750g/45 Kč a více. V Lidlu 1kg za 32,90 tuším. Vždy kupuji ty do trouby. U jiných levnějších mám problém, že strašně páchnou přepáleným olejem z předsmžení

hodnocení

0x
Horkovzdušná fritéza je horkovzdušná trouba. Takže dle toho vybírat. Do friťáku ne, tam se počítá s ponořením v oleji.

hodnocení

0x

Dala jsem do horkovzdušné fritézy hranolky klasik a byly moc dobré.

hodnocení

0x
Hranolky do trouby, tohle ovšem fakt nemá cenu nějak hrotit. Ale proč ne domácí? Stačí brambory typu C a trošku oleje případně koření...
joudic*
nestaci, chutna to uplne jinak, az tak, ze je to uplne odlisne jidlo

joudic*
hodnocení

0x
vlnky novaco do trouby, luxus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]