Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule v prsu

Od: niky odpovědí: 6 změna:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo nějakou zkušenost nebo tak. Před měsícem se mi udělala boule v levém prsu, můj obvodní lékař mě poslal na ultrazvuk a tam mi řekli, ze je to jen žláza. Tak jsem to neřešila. Ale teďka, cca týden zpět mě prso začalo bolet (hlavně při chůzi) a docela se i zvětšilo. Tak se chci zeptat, jestli nevíte, čím by to mohlo být? Mám takový pocit, že mě bolí i levé prso, ale nevím, jestli to není už v hlavě z toho, jak se na to tak soustředím. Těhotná nejsem. Děkuji předem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

btira
hodnocení

2x

Zdravím, určitě skočte za doktorem. Prsa mohou být citlivější v době menstruace, ale pokud ta bolest trvá delší dobu, tak omrknutí doktorem je správná volba. Hlavně, aby to nebylo nic vážného

hodnocení

1x

určitě na gynekologii,a na mamograf,co nejdříve,tohle s obvodákem neé**sok*,snad je to jen zánět mléčné žlázy*zima*

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Chápu to správně, že jste "na ultrazvuku" dostala zprávu, že máte v prsu "žlázu", která vám zatvrdla a bolí vás, a vy jste sama usoudila, že to necháte být? Nyní se problém zhoršil, tak je přeci logické, abyste s výsledkem z ultrazvuku zašla k OL, který vás na vyšetření UZ poslal, a zároveň mu sdělila, že se problém zhoršil. On z toho "něco" usoudí a stanoví léčbu, nejspíš antibiotiky. Pokud to je zánět (v té žláze), je klidně možné, že se vám rozšířil i do 2. prsu. To od vás nebylo rozumné. Radila bych, abyste v pondělí zašla na obvod a podstoupila léčbu. Je jasné, že samo to nezmizí. Ida

jabraka*
hodnocení

0x

Rozhodně více ví lékař než sebe dokonalejší poradna.I jako chlap mám s tím zkušenost,I my,chlapi můžeme mít bouli v prsu.Takže mě také bouli vyjmuli chirurgicky.Po 15 letech jsem v pořádku.

JABRAKA

ltz
hodnocení

0x
Běžte znovu k lekari. Asi by jste od zdureni te zlazy měla chodit už na pravidelné prohlídky aspoň ultrazvukem,aby jste byla pod kontrolou. Ale lékař pořadí lépe. Existují i mamologicke ordinace.

popo
hodnocení

0x

Calcarea fluorica - je homeopatikum, které pomáhá při tvrdých uzlinách a bulkách ve žlázách prsu nebo při uzlících na štítné žláze. Uleví také od výrůstků na šlachách kloubech a kostech. Ocení ho pacienti s křečovými žilami, stejně jako osoby s osteoporozou a šedým zákalem. Po operacích brání srůstům a keloidním jizvám. Je to důležitý ,, kosmetický lék,, nebot navrací elasticitu pleti, vyrovnává vrásky a navrací lesk vlasů. Pro úspěch v těchto oblastech je potřeba dlouhodobější užívání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]