Nejste přihlášen/a.
Chci naklepat vepřové řízky, naložit do tatarky s prolisovaným česnekem a druhý den obalit ve strouhance a smažit.
OTÁZKA: Dává se do té tatarky jen česnek, nebo třeba i vejce tam rozmíchat aby druhý den strouhanka do které je budu před smažením dávat lépe při smažení držela?
Nedávám řízky do tatarky, ale do smetanového bílého jogurtu. Maso osolím, opepřím. Jogurt rozmíchám s vajíčkem, kořením /obvykle dávám grilovací/, a několika prolisovanými stroužky česneku. Do toho naložím maso a nechám přes noc v lednici. Pak obaluji ve strouhance a smažím.
Dělám i maso v majolce. Tam je ale už víc přísad, peče se v troubě, posypané nahrubo nasekanou cibulí a následně strouhaným tvrdým sýrem, udělá se krustička. Pokud máte zájem, recept pohledám, z hlavy to přesně nevím. Je to nejoblíbenější jídlo mého zetě. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.