Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na kolínskou 4711, lze sehnat v dm?

Od: kolinska odpovědí: 6 změna:

dobrý večer, nemáte někdo zkušenosti s kolínskou 4711? vůně atd... , lze ji koupit v DM? abych tam nemusel zbytečně chodit, díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

farm
hodnocení

1x

To byla oblíbená vůně mojí babičky, teď se jí říká unisex až pánská. Časy se mění, vůně to je tradiční s historií, je svěží. Taková spíš jalovcově lesní. Citrus kdyžtak velmi skrytý.

DM ji má na stránkách: dm.de/...

...a je i jinde mall.cz/...

doplněno 10.01.22 14:09:

Kamenné v matičce Praze mají:

Radlická 28, 150 00 Praha 5-Smíchov ·(603 100 829)I nterparfém internetparfem.cz/...

Sokolovská 394/17, 186 00 Praha 8-Karlín Vivantis, a.s. Internetový obchod Praha 8 · (468 006 315)

vivantis.cz/...

mate59
hodnocení

0x

Kdysi jsem ji jednou měl,moc mi nevoněla,jsou i lepší pánské vůně.

taky myslím, že jsou lepší, já beru 40 let pitralon, ale už se těžko shání, jedině teta :-D

hodnocení

0x

Letitá klasika, která mne nezaujala. Před 21 léty jsem ležela ve špitále v Řecku s jednou babčou a ta se s ní pořád natírala, utrpení:-D

Na eshopu v DM ji nemají.

kolinska
hodnocení

0x

měla by prý vonět po citrusech :)

mate59

To ano,citron,pomeranč+jakoby rozmarín,to mi vadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]