Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem nebo nejsem tehotná

Od: sabuska* odpovědí: 10 změna:

Dobry den, už kolik dnu mě pobolívá břicho někdy mě bolí ale někdy zase ne obcas mám tam píchavou bolest nad břichem Menstruace mě zatím nepřišla mám 5 dní zpoždění a dneska jsem si dělala těhotensky test a měla jsem na něm slaboučkou čárku.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bump
hodnocení

2x

Zdravím, tak hlavně: spala jste s někým bez ochrany v posledních dnech? "Nebezpečí" otěhotnění je vždycky, pokud vám vyšel pozitivní test = jste těhotná. Zkuste si udělat test za pár dní znovu. Ale pravděpodobně jste.

sabuska*
hodnocení

Alle řiká se že když je tam slaboučká čárka že žena není těhotna.

To jste vyčetla v poradně JPP (jedna paní povídala), že?*haha*

spu

Spát nemusela. Oplodnit lze i bez styku (pohlavního).

bump

Říká se... Říká se tolik věcí a není to pravda. Spala jste v poslední době s někým, nebo můžeme začít psát moderní biblický příběh, že by do vás vstoupil Duch svatý?

Zkuste si za pár dní test znovu.

madam

Ja mela taky velmi slabou carecku, skoro neviditelnou a tehotna jsem byla :) Predtim kdyz jsem si zvykla obcas udelat tehotenstky test nikdy tam nebyla ani ta viditelne neviditelna slaba carka.

joudic*
hodnocení

2x
spolehlivost testu neni valna, udelejte si jich vice s odstupem par dni

spu
hodnocení

0x

Hlasuji pro ano.

hodnocení

0x
Gratuluji maminko. Za tyden uz bude carka v plne krase.

itguru2
hodnocení

0x

A jak je to dlouho od sexu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]