Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká látka na koupací bermudy pánské

Od: nikola* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, maminka by chtěla ušít tátovi spešl bermudy na koupání, ale nikde nejsme schopné najít z jaké látky, se šíjí. Či nějaký odkaz přímo na látky na bermudy. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Nikdy je neušije doma takové, jaké mají v obchodě, hlavně ve sportu. Ten materiál rychleschnoucí snad ani v metráži nesežene. Může improvizovat, ale nebude to ono. Možná deštníkovou šusťákovinu? Ta se zas bude lepit.

farm
hodnocení

1x

Rychleschnoucí materiál: 100%PES. Neboli polyester, tenoučký. Nejvíce vyráběné umělé vlákno. Vlastnosti: pevnost v tahu, jemnost, stabilita tvaru, nižší savost, snadná údržba, velmi dobrá odolnost proti vlivu světla.

Nešít přímo z vlajky, ta může být také z polyesteru, ale silného.

Podšívka ze síťoviny.

lidl.cz/...

bolf.cz/...

Případně 85% polyamid + 15%elastan.

Střih:

handball-shop.cz/...

josport.cz/...

ozonee.cz/...

italianfashion.cz/...

bezvasport.cz/...

fade.cz/...

ozonee.cz/...

decathlon.cz/...

hodnocení

0x

Přesně, jak říká kolegyně @liska5.
Všude prodávají koupacích bermud hromady, takže je kupte a fertig :-D

liska5

To možná i v sekáči najde, nebo u Vietnamce.

U Vietnamců určitě :)

hodnocení

0x

Vždyť se to ani nevyplatí. Třeba tyhle by pro mne byly ťip ťop a což teprve ten svalovec:-D

dessue.cz/...

nikola*
hodnocení

Ano, chápu, ale snažíme se již 4 roky sehnat Bermudy v barvách švédské vlajky, ty se u nás nekoupi. Sehnala jsem loni přes Amazon za hříšné prachy a co došlo byl děs. Takže už nám zbývá jen ušít, proto ta látka.

Tak to bude fuška, promiňte.

Tak je ušijte ze švédské vlajky a ve vnitř je vypodšívkujte nějakou vhodnou látkou *smich* a nebo na normální koupené Bermudy ušijte ze švédské vlajky vrchní vrstvu bermud *smich* Pardon, jsou to blbosti, ale úplně Vás chápu. Často řeším podobné problémy. Také mám takové zvláštní výstřelky, které nutně potřebuji a pak s maminkou litame po všech čertech a sháníme z čeho a jak to udělat.. a přesně takovéhle blbiny nás napadají ve chvílích největší nouze *uf* *smich*
Jo a ještě- plavkovinu koupíte na netu v šicích potřebách v různých barvách, i ta švédská by se z toho dala udělat. Jinak koupací bermudy jsou z různých materiálů, moje Santa Cruz jsou 100% bavlna, nebo minimálně je to na nich napsané. A Quiksilver mám ze 100% polyesteru. Takže asi je v podstatě fuk z jakého materiálu vyberete, pokud nechcete aby měli bermudy nějaké vychytávky.
liska5

Ale ať v tom nejezdí do Švédska, aby ho nezavřeli.

Taky mne napadly dresy. Asi nejlepší budou ty na basketbal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]