Dobrý den, maminka by chtěla ušít tátovi spešl bermudy na koupání, ale nikde nejsme schopné najít z jaké látky, se šíjí. Či nějaký odkaz přímo na látky na bermudy. Děkuji
Nikdy je neušije doma takové, jaké mají v obchodě, hlavně ve sportu. Ten materiál rychleschnoucí snad ani v metráži nesežene. Může improvizovat, ale nebude to ono. Možná deštníkovou šusťákovinu? Ta se zas bude lepit.
Rychleschnoucí materiál: 100%PES. Neboli polyester, tenoučký. Nejvíce vyráběné umělé vlákno. Vlastnosti: pevnost v tahu, jemnost, stabilita tvaru, nižší savost, snadná údržba, velmi dobrá odolnost proti vlivu světla.
Nešít přímo z vlajky, ta může být také z polyesteru, ale silného.
Ano, chápu, ale snažíme se již 4 roky sehnat Bermudy v barvách švédské vlajky, ty se u nás nekoupi. Sehnala jsem loni přes Amazon za hříšné prachy a co došlo byl děs. Takže už nám zbývá jen ušít, proto ta látka.
Tak je ušijte ze švédské vlajky a ve vnitř je vypodšívkujte nějakou vhodnou látkou a nebo na normální koupené Bermudy ušijte ze švédské vlajky vrchní vrstvu bermud Pardon, jsou to blbosti, ale úplně Vás chápu. Často řeším podobné problémy. Také mám takové zvláštní výstřelky, které nutně potřebuji a pak s maminkou litame po všech čertech a sháníme z čeho a jak to udělat.. a přesně takovéhle blbiny nás napadají ve chvílích největší nouze
Jo a ještě- plavkovinu koupíte na netu v šicích potřebách v různých barvách, i ta švédská by se z toho dala udělat. Jinak koupací bermudy jsou z různých materiálů, moje Santa Cruz jsou 100% bavlna, nebo minimálně je to na nich napsané. A Quiksilver mám ze 100% polyesteru. Takže asi je v podstatě fuk z jakého materiálu vyberete, pokud nechcete aby měli bermudy nějaké vychytávky.
liska5
Ale ať v tom nejezdí do Švédska, aby ho nezavřeli.
Taky mne napadly dresy. Asi nejlepší budou ty na basketbal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.