Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jako poděkování chci sousedovi koupit flašku šampašňkého (když je ten silvestr)
problém je, že je na trhu strašně moc druhů a já se v alkoholu obecně totálně nevyznám
Prosím poraďte co bych měl koupit (ideálně formou odkazu )... cena tak max okolo 1000 kč
díky!
edit: chci koupit za cenu okolo 1000 kč JEDNU kvalitní láhev, ne karton nějakýho šuntu
Pokud chcete skutečně " šampaňské" a ne pouhé šumivé víno odkudkoliv, tak se do té tisícovky možná nevejdete . Ale jestli se soused trochu vyzná, tak to ocení.
Tak za litr pořídíte dobrý rum.
Upozorňuji, že alkohol vůbec nepiju a nerozumím mu, jen to strašně vychvalovali na našem podnikovém večírku a pili to všichni. A někteří z nich jsou dost nároční na dobré věci.
Je vidět, že toho o alkoholu moc nevíte . Mezi "rumem" a "šampaňským" je rozdíl asi takový, jako mezi šroubovákem a kladivem (oboje patří mezi nářadí a oboje může být kvalitní, nebo šunt). Jediné, co mají společného je určitý obsah alkoholu, ale i ten je u obou produktů značně rozdílný.
@magdon ve svém návrhu jsem zohlednila finanční představu tazatele, rozdíl mezi rumem a šampaňským aspoň na elementární bázi chápu
Asi bych koupila Perrier Jouët Grand Brut, je dostupné (cca 1200 Kč) a narozdíl od ostatních skutečných šampaňských může chutnat i Čechovi, nezvyklému tohoto pití. A je v krásné lahvi. alkohol.cz/...
Já na šampaňské, tedy pravé, nikdy neměla peníze nebo měla, ale bylo mi jich líto. Já mám ráda sekt a konkrétně Huberta. Někdy sladkého, se zlatým obalem na zátce, někdy suchého se stříbrem na zátce a někdy akorát s bílým obalem, snad Dia, na zátce. Hubert je skvělý kamarád a mohu ho kdykoiv, ve kteroukoliv roční nebo denní dobu. .
Třeba tohle, vinotekastyle.shop/...
Napřed jsem chtěla poradit to co znám a vím na 100% že je dobré, ale cena je daleko vyšší. delikateso.cz/...
Ale to na prvním odkazu je také velmi dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.