Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké koupit Šampaňské

Od: jenda123123 odpovědí: 17 změna:

Zdravím, jako poděkování chci sousedovi koupit flašku šampašňkého (když je ten silvestr)

problém je, že je na trhu strašně moc druhů a já se v alkoholu obecně totálně nevyznám

Prosím poraďte co bych měl koupit (ideálně formou odkazu *smich*)... cena tak max okolo 1000 kč

díky!

doplněno 27.12.21 18:45:

edit: chci koupit za cenu okolo 1000 kč JEDNU kvalitní láhev, ne karton nějakýho šuntu

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pokud chcete skutečně " šampaňské" a ne pouhé šumivé víno odkudkoliv, tak se do té tisícovky možná nevejdete ;). Ale jestli se soused trochu vyzná, tak to ocení.

hodnocení

3x
Šampaňské Moet
spu

Tak to už reděj Muchu než toto

tabletka*

Moët jsem pila v Karlových Varech na festivalu a nebyla to jejich nejobyčejnější varianta, spíš naopak, přesto jsme se všichni přítomní shodli, že nic moc. Je to spíš snobárna než dobré pití.

hodnocení

2x
Však píšu Moet,to chlastá bývalý premiér a jeho choť
jenda123123
hodnocení

díky, nene to bylo na Vás, to bylo na ten kometář "kup 10 flašek za stovku"

hodnocení

1x

Tak za litr pořídíte dobrý rum.

Upozorňuji, že alkohol vůbec nepiju a nerozumím mu, jen to strašně vychvalovali na našem podnikovém večírku a pili to všichni. A někteří z nich jsou dost nároční na dobré věci.

Ten je hodně pitný.

Je vidět, že toho o alkoholu moc nevíte ;). Mezi "rumem" a "šampaňským" je rozdíl asi takový, jako mezi šroubovákem a kladivem (oboje patří mezi nářadí a oboje může být kvalitní, nebo šunt). Jediné, co mají společného je určitý obsah alkoholu, ale i ten je u obou produktů značně rozdílný.

@magdon ve svém návrhu jsem zohlednila finanční představu tazatele, rozdíl mezi rumem a šampaňským aspoň na elementární bázi chápu :-D

tabletka*
hodnocení

1x

Asi bych koupila Perrier Jouët Grand Brut, je dostupné (cca 1200 Kč) a narozdíl od ostatních skutečných šampaňských může chutnat i Čechovi, nezvyklému tohoto pití. A je v krásné lahvi. alkohol.cz/...

hodnocení

1x

Já na šampaňské, tedy pravé, nikdy neměla peníze nebo měla, ale bylo mi jich líto. Já mám ráda sekt a konkrétně Huberta. Někdy sladkého, se zlatým obalem na zátce, někdy suchého se stříbrem na zátce a někdy akorát s bílým obalem, snad Dia, na zátce. Hubert je skvělý kamarád a mohu ho kdykoiv, ve kteroukoliv roční nebo denní dobu. .

spu
hodnocení

0x

Jedině bohemku

10ks 1000kc
inspa*

To ovšem není šampaňské, ale sekt že...

Vy znáte sekt (tedy nikoliv šampaňské) "bohemku" za cenu 1000 Kč za flašku? *sok* To bych rád ochutnal, kde se to dá sehnat? U nás v Kaufu, ani Vitnamci v okolí to nemaj :(.

hodnocení

0x

Třeba tohle, vinotekastyle.shop/...

Napřed jsem chtěla poradit to co znám a vím na 100% že je dobré, ale cena je daleko vyšší. delikateso.cz/...

Ale to na prvním odkazu je také velmi dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]