Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém s krémy na obličej.Po použití krémů mě pálí oči.Chtěla bych poradit nějaký krém,který nevadí citlivým očím.Je mi 40.Děkuji.
0x
Mě pálily oči po Ryoru.
Je to na pováženou, protože nikde nejsou vzorky a když drahý krém nesedne a pak si s ním rodina maže nohy, je to na mrtvici. To se mi stalo několikrát za život.
Možná, že by stálo za to nakouknout do kosmetického salónu a nechat si poradit. Mám hodně suchou pleť a používám AB mandlový.
Loni na vánoce v DM byla nějaká akce, pochlapila jsem se a koupila jsem si s výtažky kaviáru.
Byl super! Ale peněžence se vůbec nelíbil.
Ale hodně jsem trnula.
0x
Používám už spoustu let modrou Indulonu, a to i na oči. Pokaždé, když jsem se nechala zlomit nějakou známou, která propagovala kosmetiku věhlasné značky, oči mi zčervenaly, pleť zešupinovatěla a svědila - a nejlíp se v závěru měly moje nohy a ruce
. Indulona mi nikdy nic neudělala a myslím, že mám hezkou a hladkou pleť a vrásky kolem očí úměrné mému věku a krátkozrakosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.