Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký krém na vrásky?

Od: libu* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám problém s krémy na obličej.Po použití krémů mě pálí oči.Chtěla bych poradit nějaký krém,který nevadí citlivým očím.Je mi 40.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

refik*
hodnocení

1x

Mám vyzkoušené dva,jeden od VICHY-ten je drahší a stejně dobrý je i Doliva,obsahuje retinol a vitamín E,ten je za přijatelnou cenu,oba dva seženete v lékarnach.

amlim*
hodnocení

0x

Doporučuji Artistry regenerační oční krém,opthalmologicky testovaný.

doplněno 18.10.09 11:17:

Doporučuji kosmetiku Artisrtry z toho důvodu,že ji můžete používat 90dní a když nebude vyhovovat-můžete vrátit a dostanete plnou cenu zpět.

hodnocení

0x

Mě pálily oči po Ryoru.*hi* Je to na pováženou, protože nikde nejsou vzorky a když drahý krém nesedne a pak si s ním rodina maže nohy, je to na mrtvici. To se mi stalo několikrát za život. *haha*Možná, že by stálo za to nakouknout do kosmetického salónu a nechat si poradit. Mám hodně suchou pleť a používám AB mandlový.*hi* Loni na vánoce v DM byla nějaká akce, pochlapila jsem se a koupila jsem si s výtažky kaviáru. *hej*Byl super! Ale peněžence se vůbec nelíbil.*haha*Ale hodně jsem trnula.

hodnocení

0x

Okolo očí si dávejte jiný krém,než na obličej.Já mám vyzkoušený krém na oči od Oriflame-,,vidět znamená věřit",když je v akci stojí,tak 190kč,ale je fakt dobrý i na vráskya otoky pod očima..:)

inulina*
hodnocení

0x

Mám atopickou pokožku, takže mě palí skoro všechny krémy na obličeji, ale velice dobře snaším Dolivu*palec* Jak denní krém, tak i proti vráskám.

doplněno 19.10.09 12:17:

Ten na vrásky je určen i do okolí očí :)

hodnocení

0x

Používám už spoustu let modrou Indulonu, a to i na oči. Pokaždé, když jsem se nechala zlomit nějakou známou, která propagovala kosmetiku věhlasné značky, oči mi zčervenaly, pleť zešupinovatěla a svědila - a nejlíp se v závěru měly moje nohy a ruce *stop*. Indulona mi nikdy nic neudělala a myslím, že mám hezkou a hladkou pleť a vrásky kolem očí úměrné mému věku a krátkozrakosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]