Nejste přihlášen/a.
Zdarec, chtěl bych se zeptat, co nejvíce způsobuje plešatění u mužů? Taky by mě zajímalo, zda pudr na vlasy způsobuje plešatění? Pudr z vlasů někdy nejde zcela vyjít. A taky bych chtěl vědět, jestli sušení ručníkem si ničím svoje vlasy? Mám rovné vlasy, ale když je mám trochu delší začínají mi kudrnit od ručníku a nevím, jestli si je takto neničím.
Podívejte se, jak je /nebo byl/ na tom Váš dědeček - tatínek Vaší mamky. Podle něj můžete usuzovat i na vlastní "trávník."
Jinak s plešatěním nic nenaděláte, různé ty zázračné vodičky Vám jen pomohou od peněz, ale vlasů Vám nepřidají. Je to prostě geneticky dáno. Důležitým ukazatelem je opravdu děda z matčiny strany.
Jeden dost hubatý a plešatý kamarád vždycky, když se mu někdo smál kvůli nedostatku vlasů, popuzeně odpovídal: POŘÁDNÝ CHLAP ZPLEŠATÍ SÁM, TO JEN SVINĚ SE MUSÍ OPAŘIT.
Tak si z toho nic nedělejte, důležitější je, co máte v hlavě uvnitř, vlasy nejsou všechno. A na hlavu si kupte teplého kulicha. Jaga.
Je to rodový. U nás děda, tatínek a bráchové.
Vždyť dneska je to moderní být holohlavý. Mnozí si hlavu holí schválně, i když mají vlasy
Zdravím. Pokud jste zdravotně v pořádku – např. štítná žláza, dostatečná výživa, minimum stresu, nenošení dlouhodobě přilby či jiné přikrývky hlavy a zapařování vlasových kořínků, nezměníte nic. Pokud byste si ničil vlasy v jejich "délce" nešetrným zacházením, od kořínků stále porostou zdravé. Vaše obavy jsou liché. Znám muže, kteří s vlasy zacházejí přímo trestuhodně a vlasy mají stále perfektní. Odborníci uvádějí, že plešatost způsobuje dědičná citlivost vlasových kořínků na mužský pohlavní hormon. Obchodníci nabízejí kvanta zaručených preparátů a rad, jak zatočit s plešatostí. Všichni plešatějící točí jak o život, ale plešatění stále postupuje. A to u těch chudých a neznámých stejně, jako u bohatých a veleznámých. Pomoci můžou 3 věci. 1) Na nějakou dobu vyřeší zahuštění vlasů jejich nastřelení, 2) využití metody Osmanyho Laffity a 3) pořádně se prohlédnout v zrcadle a zjistit, jaké máte štěstí, že právě vám to plešatění vyloženě sluší. Ida
Je to z tých ženských stehien .A práve toho testosterónu by to malo znamenať práveže viac a nie úbytok.
Tenhle problém trápí muže od věků, co svět světem stojí. Na trzích prodávali vodičky, po kterých "zaručeně" vlasy znovu narostou, v ženských časopisech byly recepty, jak pomoci svým mužům s růstem vlasů. Třeba kuřince, tedy slepičince a tak. Chtělo by se říci, že je to otázkou hormonů, ale zase, můj táta říkával, že mu vlasy "padají do gatí". Co mu ubývalo na hlavě, to začalo růst na ramenou, zádech a hrudi. Ženám s menopauzou také ubývá vlasů a stále někde čtu dotazy, co s tím. Sama na tom nejsem nejlépe.
Jestli vám mohu poradit, pak to, ať si uvědomte, že štěstí a dobrý život není v množství vlasů. Myšlenky na to, co vám chybí vám zabírají kapacitu mozku. Vyprdněte se na vlasy, nemluvte o nich, nemyslete na ně a myslete na to, co vás udělá spokojeným a šťastným.
Jedna moje kamarádka říkávala: "Ten je příliš krásný na to, aby byl dobrý."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.