Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám takový dotaz na zkušené kuchařky. Mám od soboty hotové linecké těsto v ledničce, protože jsem musela brát celý týden dvanáctky v práci a pak ještě další povinnosti... Prostě se mi ho nepodařilo vykrájet a upéct. Nijak nezapáchá, ale jsou v něm vejce, samozřejmě. Myslíte, že ho ještě můžu upéct nebo ho mám vyhodit a udělat nové?
Moc děkuji.
Podle mě bude v pohodě. Jinak já linecké cukroví většinou dělám na strojku, také nemívám čas na vykrajování. Strojkem to jde mnohem rychleji a i při nepatrné námaze vypadá cukroví pěkně. Hodně ale záleží na těstě, některé linecké se do strojku nemusí hodit. To moje je dost křehké; vykrajované tvary se nemusejí nechávat odležet vůbec, protahované strojkem nechávám odležet asi 1 den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.