Dobry den, chtela jsem se zeptat, vcera jsem si zapomnela vzit tabletku antikoncepce a az ted jsem si vzpomela, jenze muzu si ted vzit treba za hodinu, dve druhou tabletku za dnesek? Dekuji za odpoved
Což takhle přečíst příbalový letá-nebo vygůglit si jej , pkd nemáte!.Ještě jsem neviděl takový , kde nebyla popsána možnnost opemoenutí si vzít a jak postupovat!
Druhou tabletu neberte,v užívání pokračujte běžně.Po dobu 7 dní při sex.styku používejte doplnkovou ochranu antikoncepce, kondom.Do 7 dní od vynechání hrozí riziko těhotěnství.
eleanor
Ale kdyz druhou tabletku nevemu tak se mi vse totalne posune, vsude jsem se dozvedela jen to ze se ma vzit zapomenuta tabletka hned co se zjisti ze se nevzala ovsem o tabletce ktera se ma vzit ten den nic nepisou
Nic se vám nikam neposune. Neděli vyhodíte a pokračujete dnes. Za jeden den vynechání se nic nestane. Nastavte si braní tablet do mobilu, abyste nezapomínala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.