Nikoliv v kuchyni po vaření, ale přímo u ryby, Běžně rybu mačím v mléce. Dobře omyju a přidám citron, Tentokrát jsem poprvé pripravovala stikozubce, ještě okoření paprikou a kmínem, ale opravdu tam zůstal ten typický pach rybiny, ryba byla kvalitni, v žádném případě zkažena. Máte ještě jiný tip na eliminaci pachu?
No pokud by ryba po umyti v octe a následném omyti vodou nebyla kyselá, zkusila bych příště. Mám ještě 3 plátky. Jinak misto škrobu používám mouku smichanou s paprikou nebo bylinkami a pak smažím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.