Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na vlasy chytla černá

Od: barunka2201 odpovědí: 8 změna:
Před třemi dny jsem si barvou na vlasy značky Pallete odstín N3 tmavě hnědá a mám z toho černou . Už 3 den brečím a každý den si myju hlavu.
Je možnost že se barva vymyje? Případně co mi pomůže s vymýváním barvy?
Barva byla dlouhotrvající a mně došlo, že to byla pěkná blbost.
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
Kadeřnice by mohla na zesvětlení udělat jemný melír nebo ombré. Jinak barvy snad normálně vycházejí tmavší než je na obrázku.

hodnocení

0x

Netrapte se tím tolik a vydržte. Umýváním každý den vlasy trpí, prostě to vydržte a nemyslete na to, barva není na vlasech navždy, dočkáte se zlepšení.

Jestli máte dost peněz a silné vlasy, v kadeřnictví by vám je odbarvili a znovu nabarvili. Ale je to risk, aby vám nezačaly padat.

barunka2201
hodnocení

Vlasy mám jemné a odbarvovat nechci :((( jsem z toho úplně špatná.

72mona
hodnocení

0x
Palette nekupuji už roky. Právě proto, že vždy vychází tmavší. Naposledy jsme právě středně hnědou pořídili mamině a taky byla černá. Nikdy víc. Pokud to chcete risknout, kupte nějakou plavou a tím to zesvětlíte, ale výsledek bude nejistý. A pro ty vlasy to bude velká zátěž. M.

liska5
hodnocení

0x

Ono to bude trochu časem blednout. Jestli to chcete urychlit, tak příště zesvětlovací blond. Lichtener Palette E20. Jen efekt je u každých vlasů trochu jiný. Zkuste na pramínku. A následně kondicioner nebo balzám. Zesvětlení zatěžuje.

rafm
hodnocení

0x

Už z krabičky je patrná tmavě hnědá, tmavší odstín obecně chytá hodně dobře. lacinadrogerie.cz/...

Měla jste ale také použít řadu naturals, ty jsou zařízené na to, že vypadají přirozeně. tryin.cz/... Zase je trojka hodně tmavá. Raději vzít šestku.

Barva zesvětlá až sluníčkem, vzduchem. Možná splachovat heřmánkem. Nebo povolání kadeřnice, ale dalo by jí to zabrat.

sametka
hodnocení

0x

Pravidelně si beru o 3 čísla světlejší než mám, tedy skoro blond když mám kaštanové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]