Před třemi dny jsem si barvou na vlasy značky Pallete odstín N3 tmavě hnědá a mám z toho černou . Už 3 den brečím a každý den si myju hlavu. Je možnost že se barva vymyje? Případně co mi pomůže s vymýváním barvy? Barva byla dlouhotrvající a mně došlo, že to byla pěkná blbost. Děkuji
Netrapte se tím tolik a vydržte. Umýváním každý den vlasy trpí, prostě to vydržte a nemyslete na to, barva není na vlasech navždy, dočkáte se zlepšení.
Palette nekupuji už roky. Právě proto, že vždy vychází tmavší. Naposledy jsme právě středně hnědou pořídili mamině a taky byla černá. Nikdy víc. Pokud to chcete risknout, kupte nějakou plavou a tím to zesvětlíte, ale výsledek bude nejistý. A pro ty vlasy to bude velká zátěž. M.
Ono to bude trochu časem blednout. Jestli to chcete urychlit, tak příště zesvětlovací blond. Lichtener Palette E20. Jen efekt je u každých vlasů trochu jiný. Zkuste na pramínku. A následně kondicioner nebo balzám. Zesvětlení zatěžuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.