Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panthenol kapsle na mastné vlasy

Od: vlockabila odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám problém s mastnými vlasy a někde jsem četla o pozitivním vlivu panthenolu. Máte s nimi nějaké zkuenosti? :) Na příbalovém letáku je psáno:

- omezuje vypadávání a třepení vlasů
- příznivě působí při poruchách růstu vlasů
- sniuje nadměrné matění vlasů
- ovlivňuje lámání vlasů a nehtů
- podporuje přirozenou výivu kůe
příznivě působí při koních problémech

*palec* Myslíte, e by mi mohl pomoci? Případně nějaká alternativa... Pokud znáte účinný ampon, nejlépe z lékarny. Jde mi hlavně o to matění vlasů, které je potřeba sníit, nebaví mě mýt vlasy kadý den. Navíc je to nepraktické.

Moc děkuji! *klik*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kupte si v lékárně dehtové mýdlo a umyjte s ním vlasy, nebudou se tolik mastit.

adullka*
hodnocení

0x
Ahoj, panthenol je na vlasy obecně dobrý, ale na matění vlasů existuje i spousta jiných přípravků. Zkus se zeptat v lékárně nebo se poohlédni ve zdravé výivě ;) Na vlasy je taky dobrý biosil plus, ale jestli pomáhá i na matění, to nevím... *nevi* Panthenol si cumlej, určitě se ti zlepí kvalita, růst a přestanou se ti lámat a tepit. Samozřejmě to začne být viditelné zhruba po měsíci *tanec*Hhodně těstí a určitě se poptej v lékárně a ve zdravé víivě.PS: Ve zdravé výivě se prodává čaj Křemíková bomba od Dr. Popova, nebo i spousty jiných čajíků. Na chu jsou dobré, ale nepij je na noc (jsou močopudné :D)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]