Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem půl roku po císaři a při delším stání, chůzi nebo sezení mě bolí stydká kost a okolí podbříšku. Neodkážu přesně definovat místo, ale jde to od jizvy dolů. Pociťuji i těžkost v nohách, lehké mravenčení. Poslední dny jsem se začala více sledovat a zjišťuji, že je to docela časté pobolívání. Nejedná se o nesnesitelnou bolest, ale omezuje mě to co se týče více aktivního života. Například dnes jsem stála asi půl hodiny venku a když jsem se chtěla přehoupnout z jedné nohy na druhou, tak mě hrozně píchlo v podbříšků až jsem vyjekla. Bolest tak na vteřinu a pak dobrý. Neměla jste některá z vás obdobné potíže a nevíte ,co by to mohlo být a zda je to řešitelné? K doktorovi se samožřejmě chystám, ale nejdřív jsem se chtěla zeptat na poradně. Ráda bych se vrátila ke sportu a tohle mě dost brzdí. Vím, že jizva stále pracuje, ale jsem nervozní jestli je tohle v pořádku.
Pro jistotu si zajděte na gynekologii,udělá vám ultrazvuk,můžou tam být srůsty a to pak bolí ale bez vyšetření to budou jen dohady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.