Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsa pro muže

Od: petulka odpovědí: 23 změna:
Dobrý den.chci se zeptat,jsem muž a chtěl bych mít prsa jako zena.je problém si nechat udělat prsa jako muž? Dekuji

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

12x

Snad vám to tady nikde neudělají. Někdo se cítí vrtulníkem a taky mu nepřidělají vrtuli, ale pokusí se ho vyléčit.

tabletka*

což je škoda, bylo by zábavné to vidět.

joudic*
hodnocení

9x
jsem muz, a kdyz se nehlidam, narostou mi krasne plne jednicky, tak treba si muzete dat na zkousku bůckovy mesic *vtip*

hodnocení

9x

Tak většina normálních chlapů si domů pořizuje nějaká prsa, ovšem řeší to poněkud méně komplikovaným způsobem.

hodnocení

4x

Problémem by mohly být peníze a doba, než najdete někoho, kdo zákrok provede. Jinak je to Vaše věc. Na pohled možná méně zajímavá než lidé s uříznutým nosem, rozstřiženým jazykem, potetovaným každým centimetrem těla, vycpávkami pod kůží na čele... Když tito lidé najdou někoho, kdo jim nastrká vycpávky (pro ně rohy) na čelo, jistě se najde někdo, kdo vám šikovně upraví hrudník. Směle to toho !

hodnocení

4x
podle mě technická stránka věci je prostě otázka peněz
Tak tak. Když mu to neudělají tady tak v Thajsku určitě. Takových tam běhají po ulici mraky.

kadylo
hodnocení

3x

Ať jsi kdo jsi, začni u Chocholouška.

petulka
hodnocení

Ja bych rad mel právě jen prsa .. Myslíte ze mi udělají bez problémů plastiku? Dekuji
kadylo

Tááák, teď jsem se počural smíchy !

petulkamo
hodnocení

Každý jsme jiný.. Ale snad jsem vas tedy pobavil...nicméně otázka zněla jinak..děkuji

Je to ošklivý. Muž má mít krásný plochý hrudník.

Pamatuju si, už je to tak 30let, kdy tady jenomu pánovi začala růst najednou prsa a byla to rakovina. Tenkrát nebyly takové možnosti s léčbou a tak šel na druhý břeh.

Takže dva profily? Hezky ses odkopal.

Nevšimla jsem si, že by si autor odpovídal.*nevi*Téma je tedy hodně divné, ale na provokaci to nevypadá.

Quentos, ale on se "neodkopal", nemá dva profily, jen trochu pozměnil přezdívku, ale neodpovídá sám sobě. Naopak se své otázky drží, jako "veš košile" :-D.

hodnocení

3x

Já jsem přesvědčená, že na soukromé klinice, s dostatkem peněz, by to neměl bý problém. U muže taková operace nemusí být až tak náročná. Řez a pod kůži vsunout gelové epitézy. ;) Když tě to udělá šťastným, proč ne? U žen je to složitější a také rakovinové bulky bývají těžce řešitelné. Ty u mužů nejsou obvyklé, muži nemají ženské hormony, které růst rakovinových bulek spouštějí.

Jen si neodpustím poznámku, jsem hrozně ráda, že nejsi můj potomek. Co tvoje maminka a později tvé děti?

hodnocení

3x

Dobrý den. Proč by to měl být problém? Pokud na to máte dostatek peněz, můžete se nechat předělat na ženskou od hlavy až k patě. Nebyl byste první...Pokud chcete chodit po světě jako chlap s prasama, je to jen Vaše volba...Pokud Vám za to není líto dát spoustu peněz, plastičtí chirurgové budou za Vás rádi..

orion*
hodnocení

2x

Asi to nebude zrovna levná záležitost, ale udělat chlapovi ženská prsa nemůže být pro zkušeného plastického chirurga žádný problém.
Mimochodem, nevím jak dotyčný, ale skutečně existují lidé, kteří se narodí jako muž a smýšlí jako žena, prostě mají nesprávné tělo. To musí být docela nepříjemná situace.

liska5
hodnocení

2x

Aspoň jednu seriozní odpověď dám. S touto záležitostí se obraťte na poradnu MUDr Hany Fifkové.

futra
hodnocení

1x

Není to problém .Když se Rodrigo Alvez nejdříve nechal přešívat na Kena a pak když byl vylepšený ,tak zjistil ,že chce být žena a nyní je z něho vysilikovaná žena ,tak vy můžete mít klidně prsa jaká chcete.

hodnocení

0x

Kdybych byl holka
Měl bych to lehký
Celý den bych si jenom s prsama hrál *smich*

hodnocení

0x
Zatím než se dostaneš na plastiku tak můžeš trénovat :)
odkarla.cz/...

smetana
hodnocení

0x
Tohle je trochu hodně divný... Pohlaví nehodláte měnit, chcete jen prsa.. pochybuju že to takhle sexuolog schválí. Na to se musíte zeptat telefonicky jeho, že žena být nechcete, ale prsa chcete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]