Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chci poprvé něco upéct a rozhod jsem se pro bábovku. Máte nějaký osvědčený tip na olej?
Slunečnicový - ok, řepkový také ale chci nějakou "babskou" radu léty vyzkoušenou. Který nejčastěji volíte?
Děkuji.
Ahojte.
Babka sice ještě nejsem ( ), ale žádná babská rada pokud vím není.
Dejte tam ten olej, který máte doma. Je absolutně jedno, zda řepkový, či slunečnicový.
Pokud jste začátečník, udělejte hrníčkovou.
Mám ráda řepkový a nejraději v hranaté umělohmotníé lahvi. Nikdy mi rybinou nesmrděl. Možná, že jste trefil na špatnou šarži nebo se na pánvi udržel předešlý pach. Občas se to stane, ať je pánev sebelepěji umytá.
Kupuju řepkový Manka máslová a je úplně super.
Proč by měl řepkový smrdět rybinou? Ještě se mi to nestalo, že bych něco takového zaznamenala.
Bábovku z oleje nepeču. U nás nejvíc tvarohovou a ta je s máslem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.