Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit takovou sponku asi na jídlo?

Od: vitecek® odpovědí: 9 změna:

Zdravim, shánim tyhle sponky - zavírá se s tim tušim jídlo - třeba pytlíky - hledám konkrétně tuhle věc, mám to k něčemu jinýmu, tedy neposílejte mi různý spony na jídlo, jedině tohle. díky.

třetí obrázek je ten samej druhej, jen to nešlo zpětně smazat už

Kde koupit takovou sponku asi na jídlo?
Kde koupit takovou sponku asi na jídlo? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já jsem tyto "skřipce na utěrky"koupila v Hornbachu. :)

heureka.cz/...

hodnocení

3x

Mám je také doma, ještě jsem je nerozdělala. Prodávají se na tvrdém kartonu, zalisované, po 5 kusech, každý jiné barvy.

Nejsou to sponky na jídlo, na nějaký sáček jsou hodně malé a mají jen malé rozevření. Jsou na rychlé pověšení ručníků nebo utěrek, tam, kde chybí poutko. To potom visí natotata. Já si pokaždé poutko ale přišiju, takže je to pro mě spíš taková záloha, kdyby něco...;) Jaga.

Jo a koupíte je všude tam, kde se prodávají domácí potřeby. Těch 5 stálo, tuším, kolem 20 korun. Ale už je mám delší dobu.

hodnocení

jo jasně, na to je vlastně používám, jen jsem se splet.

tabletka*
hodnocení

3x

V téměř každých domácích potřebách, i v hypermarketech jako je Albert. A je mi jasný, na co to chceš :)

nov

A k čemu tedy? ;)

hodnocení

to by mě zajímalo.

mám to na připnutí závěsů, který sou na tyč, než jí namontuju, snáž se s tim manipuluje, když to visí z takovejch těch háčků, páč jinak to drhne o strop a nejde to moc.

hodnocení

2x
U nás je mají u každých Vietnamců, kde prodávají smíšené zboží a v domácích potřebách.

hodnocení

1x

Tato poutka s klipsou mám už mnoho let, myslím si, že jsem je koupila v domácích potřebách. Je to taková první pomoc, když mi na ručníku či utěrce odlpadne látkové poutko, nemusím hned přišívat. Na sáčky s potravinami mám jiné klipsy, umělohmotné nebo drátěné, někdy sáhnu po kolíčku na prádlo.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]