Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s dlouhou ofinou

Od: janaaa* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla bych poradit, mám stále dlouhé vlasy a nemám v úmyslu to nějak měnit, jen už nevím co s ofinou, používám hadrové čelenky, ty normální mi nějak nedrží, potom si ji sepnu sponkou na vrchu hlavy, ale dál už nevím ( pokud nemám culík, ale mám namysli spíš vlasy rozpuštěné ). Můžete mi poradit jak si ofinu ještě upravit, aby jich neměla v obličeji? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ustřihnout a hned to bude změna...*tuc*

borax*
hodnocení

1x

Taky mám dlouhé vlasy, ofinu jsem měla stejně dlouhou jako všechny. U kadeřnice jsem si ji nechala ustřihnout, na to délku k obočí (stálo mě to spoustu rozhodování) Paráda, všichni mi říkali že vy padám mladší ;) Už bych vlasy z čela nechtěla, vždycky když vidím starší fotky, nechápu jak jsem to tak mohla mít... Zkuste to, když se vám to moc zamlouvat nebude, nic se neděje, jsou to jen vlasy- zase dorostou!

hodnocení

0x
Nagelovat na číro..:D
Vyžehlit, a zčísnou na kraj...
Uplést do copánků, a přisponkovat k lebce :)

inulina*
hodnocení

0x

Pokud víte, že vám krátká ofina nesluší, tak určitě nestříhat. Před 2 měsíci jsem si nechala po letech ostříhat ofinu a teď jsem z toho nešťastná, všude mi trčí, kroutí se mi jinak, než bych chtěla... Už se nemůžu dočkat, až mi opět doroste *nevi* Ale to víte, chtěla jsem změnu *hi* Dříve jsem ji chytila do skřipečku - buď z každé strany sčísnout ofinu a přichytit na boku hlavy a nebo celou ofinu stočit a přichytit nahoře nahlavy... Záleží, co Vám víc sluší. Ale určitě bych nestříhala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]