Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych poradit, mám stále dlouhé vlasy a nemám v úmyslu to nějak měnit, jen už nevím co s ofinou, používám hadrové čelenky, ty normální mi nějak nedrží, potom si ji sepnu sponkou na vrchu hlavy, ale dál už nevím ( pokud nemám culík, ale mám namysli spíš vlasy rozpuštěné ). Můžete mi poradit jak si ofinu ještě upravit, aby jich neměla v obličeji? Děkuji
Taky mám dlouhé vlasy, ofinu jsem měla stejně dlouhou jako všechny. U kadeřnice jsem si ji nechala ustřihnout, na to délku k obočí (stálo mě to spoustu rozhodování) Paráda, všichni mi říkali že vy padám mladší Už bych vlasy z čela nechtěla, vždycky když vidím starší fotky, nechápu jak jsem to tak mohla mít... Zkuste to, když se vám to moc zamlouvat nebude, nic se neděje, jsou to jen vlasy- zase dorostou!
Pokud víte, že vám krátká ofina nesluší, tak určitě nestříhat. Před 2 měsíci jsem si nechala po letech ostříhat ofinu a teď jsem z toho nešťastná, všude mi trčí, kroutí se mi jinak, než bych chtěla... Už se nemůžu dočkat, až mi opět doroste Ale to víte, chtěla jsem změnu
Dříve jsem ji chytila do skřipečku - buď z každé strany sčísnout ofinu a přichytit na boku hlavy a nebo celou ofinu stočit a přichytit nahoře nahlavy... Záleží, co Vám víc sluší. Ale určitě bych nestříhala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.