Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanocni darek - parfem

Od: radek9 odpovědí: 13 změna:
Dobry den, shanim pro pritelkyni k Vanocum parfem. Rekla mi, ze se ji hrozne libi takovy tmave modry Dior, ale ja vubec netusim, jaky to muze byt. Mohl by mi prosim nekdo poradit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To bude asi tento:

zbozi.cz/...

K tomuhle jsem měla příležitost si čichnout. Paráda veliká!

babkazov

já jsem od května bez čichu, takže jsem upustila od nápadu napsat si o něj Ježíškovi:-D

Bez čichu? Čtu, slyším, ale nevím. Musí to být hodně protivné. Přeji, ať se všechno, chuť i čich vrátí co nejdřívě. *hej*

12.12.21 09:11

Díky:)

tabletka*
hodnocení

3x

Kupovat někomu parfém je ošidné, může se stát, že vzorek se jí líbil, ale když ho bude chtít používat, nebude to ono. S tímhle se těžko zavděčit. Mně se jich v parfumerii taky líbí plno a když pak přijdu domů, parfém se na kůži rozleží, jsem zklamaná. To je rada ženské, která po parfémech hodně ujíždí a kupuje si ty nejlepší.

Být vámi, jdu do jiného dárku.

Co se týče do rýpání ohledně ceny, zaprvé slečna vůbec nemusí tušit, že je tento poměrně drahý, mohla někde mít vzoreček nebo ho má kamarádka, zadruhé i kdyby to věděla, není to známka nezdravé rozmařilosti, není každý šetrná důchodkyně, která imrvére přemýšlí nad tím, že musí zaplatit plyn. A zatřetí podezírat ji z nekalých úmyslů takhle na blind je od ostatních vysloveně sprosté. Až si budete chtít pořídit místo pěkné slečny babu, tak klidně kupujte fialkové Živé květy u Vietnamců.

hodnocení

2x
Dobrý večer. Mám pocit, že jiný dámský tmavě modrý parfém, než výše zmiňovaný Addict a nebo Midnight Poison Dior nemá. Nebo jsem se o něm ještě nedozvěděla. Mě voní oba dva vyjmenované. A ceny jsou příznivé,nic přemrštěného. Stejně by bylo lepší se přítelkyně zeptat, který má přesně na mysli- každý z nich totiž voní úplně jinak. Addict je květinová orientální, hlavní roli hraje jasmín a vanilka.. A Midnight je mandarinka a bergamot.. Mám pocit,že Midnight se už nevyrábí, ale nemám tušení,jak dlouho...

addie
hodnocení

0x

Zdravím, stačí zadat "Dior blue women perfume" - a vůbec, proč se jí nezeptáte? Radši se zeptat, než trpět otrávenej obličej u stromečku :)

Jinak se taky přikláním k tomu, že jde o parfém Addict.

hodnocení

0x

Slečna není z levnýho kraje :) . Určitě je to Addict. Mě teda nevoní vůbec. Když budete kkupovat, tak se zeptejte zda je možnost vrácení či výměny kdybyste se netrefil.

joudic*
hodnocení

0x
no zrovna parfem... me treba voni jen escada sentiment pour homme, jemny citrusovo drevity, kdybyste mi koupil jiny, byt taky od escady, tak bych moc nadseny nebyl.. mam doma za ty roky uz parfumerii muzskych parfemu, ktere jsou horsi nez moje podpazi po tydnu bez sprchy, "vonim" pak velmi podobne jako 90% muzskych parfemu... buhvi jake pizmo do toho cpou, asi z ostrihanych chlupu z posilovny

hodnocení

0x

Slečna asi není nejskromnější. To už je opravdu luxusní dárek. Za rok může chtít kožich, potom Lamborgini...

Záleží jinak na tom, jak si rozumíte a jaké překvapení ona chystá pro Vás. Pokud to budou trenky, nebo 2 páry ponožek, jistě hned prokouknete sám.

Nevím, jak daleko spolu jste, ale je to skutečně velmi nákladný dárek. Ještě bych si to rozmyslela. Jsou potřebnější věci k životu. To píšu ale jako zkušená důchodkyně po zdražení energií. *smich*Jaga.

vilik*
To jsou ale k.cy. A rada na položenou otázku, který že to je parfém, je kde?
13 stovek za dárek k Vánocům mi fakt luxusní nepřijde, zvlášť v porovnání, kolik stojí dárky mým dětem. Víte, kolik stojí třeba lego? A nebo lyže?
Sám jsem si letos koupil hru na PC za cenu tohoto parfému, 2 předplatné časopisů, novou tiskárnu za několik tisíc a pro radost něco tak strašně zbytečného a drahého, že to sem ani nebudu psát. A počítám, že mi ještě nějaké dárky pod stromeček Ježíšek nadělí.
Ono totiž ne každý má potřebu pouze šetřit. Někdo v produktivním věku si občas i nějakou větší radost udělá, protože přesně to ho dělí od otroka, který jen pracuje nebo spí. A peníze sice jsou potřeba, je nutné mít rezervu na nepředvídané výdaje (ano, zachytil jsem vaši situaci s kotlem), ale odsoudit každého, kdo si dovolí utràcet víc než můžu já, je poněkud ubohé.
A jen tak pro zajímavost, teď mi umřel kamarád. Dost nečekaně. A myslíte, že ho na onom světě bude zajímat výše jeho celoživotních úspor? Domnívám se, že bohužel už ne. A jeho pozůstalým by nenahradily syna, tátu a manžela ani akcie Čezu, kdyby nějaké měl.
Omlouvám se za moralizující plky, ale už jsem to nemohl vydržet.

Jaguš, je vidět, že nesleduješ pečlivě zprávy. Já také ne, ale než jsem stihla přepnout, tak jsem zaslechla, že průměrný plat je nějakých 35.000kč. Takže parfém není náročným přáním. Je mi jasné že to tak všichni nemají ale kolem třicítky ano. :-D Pro důchodce s cca 13.000, to je jiný šálek čaje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]