Nejste přihlášen/a.
Kupovat někomu parfém je ošidné, může se stát, že vzorek se jí líbil, ale když ho bude chtít používat, nebude to ono. S tímhle se těžko zavděčit. Mně se jich v parfumerii taky líbí plno a když pak přijdu domů, parfém se na kůži rozleží, jsem zklamaná. To je rada ženské, která po parfémech hodně ujíždí a kupuje si ty nejlepší.
Být vámi, jdu do jiného dárku.
Co se týče do rýpání ohledně ceny, zaprvé slečna vůbec nemusí tušit, že je tento poměrně drahý, mohla někde mít vzoreček nebo ho má kamarádka, zadruhé i kdyby to věděla, není to známka nezdravé rozmařilosti, není každý šetrná důchodkyně, která imrvére přemýšlí nad tím, že musí zaplatit plyn. A zatřetí podezírat ji z nekalých úmyslů takhle na blind je od ostatních vysloveně sprosté. Až si budete chtít pořídit místo pěkné slečny babu, tak klidně kupujte fialkové Živé květy u Vietnamců.
Slečna není z levnýho kraje . Určitě je to Addict. Mě teda nevoní vůbec. Když budete kkupovat, tak se zeptejte zda je možnost vrácení či výměny kdybyste se netrefil.
Slečna asi není nejskromnější. To už je opravdu luxusní dárek. Za rok může chtít kožich, potom Lamborgini...
Záleží jinak na tom, jak si rozumíte a jaké překvapení ona chystá pro Vás. Pokud to budou trenky, nebo 2 páry ponožek, jistě hned prokouknete sám.
Nevím, jak daleko spolu jste, ale je to skutečně velmi nákladný dárek. Ještě bych si to rozmyslela. Jsou potřebnější věci k životu. To píšu ale jako zkušená důchodkyně po zdražení energií. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.