Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Šlehaná ganache z bílé čokolády - trvanlivost

Od: witch* odpovědí: 7 změna:
Ahoj. Dělám dort a nějaká ganache mi určitě zbyde. Chci se zeptat, zda vydrží v lednici 14 dní, že bych zbytek fikla do trubiček. Děkuji za každou cennou radu.

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

gaswe
hodnocení

2x

Zdravím, měla by vydržet.

witch*
hodnocení

Děkuji za odpověď.
gaswe

Pořádně zavřete krabičku, ve který jí budete mít a měla by vydržet. Vlastní zkušenost nemám, ale internet říká, že by to ganache přežít měla.

witch*
hodnocení

Je to jen smetana a čokoláda. Taky si myslím, že by to mělo vydržet.
liska5

Krém možná vydrží, ale já bych to nevydržela.:-D Dneska jsem přepouštěla máslo a tu pěnu, co doporučují postupně spotřebovat na vaření, tak tu jsem zbaštila:-P

witch*
hodnocení

Já to zvládnu! Ač teda jediný, čemu fakt jakože MUSÍM odolávát jsou právě čoko ganache nebo karamelovej krém ze Salka. Jinak chodí krást do špajzu zbytek rodiny a to i třeba právě ty ještě nenaplněné trubičky. Cukroví mi moc nejede, když ho peču já. Možná tak Masarykovo a rumový, nebo rafaelo kuličky. Víc nepotřebuju. :)
liska5

Nebojte, užírání cukroví zpravidla končí Štědrým dnem. Pak už to nemá ten motiv. A co zůstane po Silvestru, to už je tak do mrazáku..

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]