Nejste přihlášen/a.
Plněné rybí závitky.
Možná nějaký sledě.
To drobné může být osmažená houska a to bílé mandle, plus ještě nějaká náplňka.
Tipuji na slané jídlo, nikoliv sladké.
Ten bobkový list je tam jen jako koření, na chuť, ten se nejí.
sledě bych také tipoval,
to bíle mi přijde jako piniový oříšek,
houska nebo strouhanka mne taky napadla,
bohužel mě to připadá že to je právě hodně na sladko.
jako třeba gravlax není špatný, ale toto je asi hodně o tom vnitřku
a také mi to připomíná středomoří.
Rozluštění padlo výše.
Toho cukru tam nemusí být mnoho. Ten se přidává do mnoha slaných jídel na vypíchnutí právě těch ostatních. Citrón to srazí.
Cukr se skrývá v mnoha jídlech - hotových pokrmů, viz fastfood apod..
Jinak na vánoce kapr, či králík na černo - s rozinkami, perníkem, červným vínem, šípkovou marmeládou, sušené švestky atd atd., tam se toho dává na desítky surovin. Mňam, asi už vím, co budu mít na stole.
-----
Na gravlax jsem se musela podívat, to by šlo, kopr miluju.
Tak obalené to není v bobkových listech, ale v plátcích ryby, v tomto případě to bude asi sleď. Bobkový list je tam přidán jako koření v nálevu. Jsou tam i piniové oříšky, ty jsou vidět, co je to hnědé, to nevím, ale myslím si, že to bude vysvětleno u toho obrázku. Těžko někdo vyfotí nějaké jídlo a nic k tomu nedodá. Pokud jste to fotil Vy doma, tak musíte vědět, co jste jedl a co je uvnitř. Asi chcete abychom hádali. Ale s "baklavou" to nemá nic společného. Je to nějaký pokrm z ryby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.