Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplné punčocháče

Od: mijky odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, existují nějaké zateplené punčocháče, které by byly v barvě kůže, aby to vypadalo, jakože mám jen silonky? A kde se daji sehnat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Mám celkem představivost a teplé punčocháče v tělové barvě vidím tak v domově důchodců, jako jsou ty kompresní punčochy na křečový žíly ... Nebo jak je nosila moje prababička 50.letech ..

Běžte do černé nebo fialové nebo tm. zelené, prostě podle toho, co máte na sobě. I ta bílá by k něčemu šla...

hodnocení

1x
Zdravím, neviděla jsem ještě zimní punčocháče,které by vypadaly jako silonky. Jsou prostě tlustší a jinak "tkané". Mrkněte na Calzedonia,tam mají velmi příjemné, teplé punčocháče ze směsi modalu a kašmíru v takové přírodní barvě. Myslím že jsou nejblíž tomu,co hledáte. Dlouho jsem neviděla zimní punčocháče v běžných tělových barvách *nevi*

hodnocení

1x

Takové se dělají kompresní, ale nevypadá to na noze dobře (kombinace této barvy a silné punčochoviny). Jako silonky to rozhodně nevypadá, protože u silonek je důležitým znakem prosvítání kůže.

Dnes se dají sehnat zimní punčocháče v pěkných odstínech - sama mám tmavě zelené, tmavě fialové a tmavě modré.

hodnocení

1x

Na běžné nošení jsou moc pěkné silnější, barevné, ale v jedné barvě, punčocháče. Není potřeba tělovou barvu. To se už nenosí. Jen k slavnostním šatům se nosí tělové, tenké. V nějakých silných k róbě? To ne.

tabletka*
hodnocení

1x

Takové teplé punčocháče, aby vypadaly jako silonky neexistují již z podstaty materiálu. Zatím. Třeba časem někdo něco vymyslí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma punčochy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]