Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká to je metoda - jak říct nehtařce že chci tyto nehty?

Od: macaldo odpovědí: 8 změna:
Dobrý den dámy, prosím otázka. O jaké nehty si mám říct, když chci takto? Aby na umělé nanesli tamto, což vůbec nevim co to je. Pak to prilepit na nehet. Nakonec umělý nehet sundat s nechat tam jen tamto. Prosím, poraďte co to je za nehty, abych věděla o jaké si říct v nehtarstvi. Případně jak se jmenuje to, co nanášeji na umělý nehet a pak to tam zůstává Děkuji moc, odkaz zde ——>

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Žasnu, nehty, jaké svět neviděl...

kami123

Překrásné.

Tyto jsou také hezké:

hodnocení

2x

Nejspíš to bude UV gel, nanese se na nehet a na šablonu, nechá se pod UV lampou zatvrdnout a šablona se odstraní. Nikdy jsem to nezkusila, ale občas nějaké takové video vidím.

hodnocení

0x
Popište jí to tak, jako nám.
Tamto a tohle udělá na nehtech neskutečně hentento *smich*
Malinko se to podobá francouzské manikúře.
autorkaotazky
- - Tady pardoon

autorkazklamana
hodnocení

0x
Nechápu proč, ale nevlozi se to sem vůbec

hodnocení

0x

No, pokud nanesete na nehty toto, tak to tam 100% zůstává.

Řekněte nehtařce, že si přejete mamut PU

baushop.cz/...

doplněno 05.12.21 09:06:

Joudič, co mi to tu píšeš za morseovku *mir*? Mě fotka také zajímá, ale příroda asi obdarovala krásu místo technické zdatnosti vložit fotku a lépe popsat co chce.

Nicméně ptala se žen, tak asi čeká... *smich*

joudic*
Nehty, chci, obrazek, tady, umi? A ona uz bude vedet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]