Jaká to je metoda - jak říct nehtařce že chci tyto nehty?
Od:macaldoodpovědí:8změna:
Dobrý den dámy, prosím otázka. O jaké nehty si mám říct, když chci takto? Aby na umělé nanesli tamto, což vůbec nevim co to je. Pak to prilepit na nehet. Nakonec umělý nehet sundat s nechat tam jen tamto. Prosím, poraďte co to je za nehty, abych věděla o jaké si říct v nehtarstvi. Případně jak se jmenuje to, co nanášeji na umělý nehet a pak to tam zůstává Děkuji moc, odkaz zde ——>
Nejspíš to bude UV gel, nanese se na nehet a na šablonu, nechá se pod UV lampou zatvrdnout a šablona se odstraní. Nikdy jsem to nezkusila, ale občas nějaké takové video vidím.
Joudič, co mi to tu píšeš za morseovku ? Mě fotka také zajímá, ale příroda asi obdarovala krásu místo technické zdatnosti vložit fotku a lépe popsat co chce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.