Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej cukroví

Od: miao odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, je mi 16 let a moc ráda peču cukroví. Už od malička jsem pomáhala s přípravou babičce nebo mamince v kuchyni. Teď už několikátým rokem peču sama víc než 10 druhů. Dělám toho docela dost, tak mě napadlo, jestli bych ho nemohla prodávat. Dát si nějaký inzerát buď po vesnici anebo na internet. Za kilo bych si brala tak 400,-, protože ingredience nejsou úplně nejlevnější. Myslíte, že by to ode mě někdo koupil? Můžu to vůbec takhle prodávat, když nemám žádný potravinářský průkaz a ani mi není 18?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

1x

Odhlédnu-li od věku a otázky jak platit daně, je těch podmínek stále dost: viz Jaké podmínky mus/...

vyzivaspol.cz/...

kami123
hodnocení

1x

Odkud jsi? klidně něco koupím.

Máš nějaké fotky tvého díla?

Ingredience sice nejsou levné, ale čas se také musí ocenit.

id
hodnocení

1x

Oficiálně nemůžeš prodávat bez živnosenského listu a ty jej nedostaneš, nejsi zletilá a nemáš zkolaudovanou provozovnu. Inzerát nepodávej, to se sama udáš. Udělej mini tácky/balíčky, od každého cukroví jeden kousek a zdarma dones na ochutnání tomu o kom si myslíš, že by ti zakázku udělal. Na vesnici se znáte, tak to není problém Zapoj rodiče, babičky, své klamarády, ty také někoho znají.

zk
hodnocení

1x

Ahoj, kde bydlíš? Já bych si klidně koupila cukroví. Napiš, ráda se podívám, udělej fotku. Zdravím a neboj se, určitě nebudu sama, kdo bude mít zájem.Jen ...Lidé jsou :-Dzávistiví...Z.K.

liska5
hodnocení

1x

Rozšiř to včas, než budou mít napečeno nebo nakoupeno. Teď už je skoro pozdě. Zatím peč pro příbuzné, kámoše spolužáky a sousedy. Inzerát bych nedávala, stačí reference. A mysli na elektřinu. Vodu na úklid, i svůj čas...A v neposlední řadě i na rodiče...

Měli jsme na škole studentku, co malovala kraslice. Téměř rok předem jsme si všichni u ní zamlouvali podle vzorníku. Učitelé i spolužáci. Víc by nestihla, stejně, jako ty budeš mít svoji hranici..Nikde to neinzerovala a práce měla až moc.

tabletka*
hodnocení

0x

Zkuste Fler.cz

hodnocení

0x
No já bych to v tvém případě nabízel třeba známým. Manufakturu z toho asi mít nebudeš, pár korun na přilepšenou bych nehrotil co se týče daní. Pokud se osvědčíš, další roky bude klientů přibývat. Dobré domácí cukroví si cestu najde.

jajko
hodnocení

0x
Vyskusaj jasné, pohladaj na tom hnusnom fb skupiny okolo vás, kde sa predava zelenina, ovoce od lokalnych pestovatelov, tam zvyknu byt aj tieto ponuky. U nas tieto ponuky daju bezne do inzeratov na fb, v kazdej inzercii, bazáre, pecie kazda tretia hlavne torty, zakusky, pagace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]