Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s těstem?

Od: markett odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, dělám cake pops, testo jsem delala jako na pernik, rozdrobila jsem ho a smichala se zakysanou smetanou. Potom jsem pridala jeste tekuty karob, ale dala jsem ho tam nejak vic. Nevite, jak to jeste ,,zachranit", aby tam nebyl tolik citit? Nebo to rozdrobene testo muzu smichat s vejcem a mlekem a dat do trouby jeste jednou prepect?
fresh.iprima.cz/...

Co s těstem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

0x
Když to znovu propecete, tak by z toho mohl být beton.
Co tam teda přidat nejake kakaové rozemlete sušenky, kdyz to máte dost řídké, aby se to zahustilo a lépe se s tím potom pracovalo.
markett
hodnocení

Nakonec jsem tam dala rozdrcene piskoty a misto toho udelala takove ,,rumove" kulicky obalene v kokosu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]